Τον Σεπτέμβριο, για τρίτο συνεχόμενο και τελευταίο θερμό μήνα, όταν οι τιμές έχουν τις μεγαλύτερες ανοδικές πιέσεις, η Protergia, αναπόσπαστο κομμάτι της METLEN Energy & Metals, με σεβασμό προς όλους τους καταναλωτές διατηρεί τις τελικές τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας αμετάβλητες, στο ύψος αυτών που ίσχυσαν τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Στον παρακάτω συγκριτικό πίνακα παρατίθενται οι τιμές της Protergia για τον μήνα Σεπτέμβριο για τους οικιακούς καταναλωτές, σε σύγκριση με τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο:

Σε περίπτωση που το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αποφασίσει την επιδότηση των καταναλωτών, το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί αυτούσιο από τις τιμές αυτές.

Σημειώνεται ότι η Protergia είναι σήμερα η ναυαρχίδα του κλάδου Ενέργειας της MYTILINEOS, που αποτελεί τη μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία ενέργειας στην Ελλάδα και προσφέρει υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, σε περισσότερες από 500.000 παροχές.

Είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός ενέργειας στην Ελλάδα, με τη συνολική παραγωγή τόσο από τις θερμικές, όσο και από τις ανανεώσιμες μονάδες να ανέρχεται σε 8,4 TWh, ποσότητα που αντιστοιχεί στο 18% της συνολικής ζήτησης.

Η Protergia παράγει σήμερα σχεδόν το 1/5 της ενέργειας της χώρας. Είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα με συνολικό μερίδιο αγοράς 16,7% και ειδικότερα με ποσοστό στη μέση τάση 18,2% και στην υψηλή τάση 38,6%.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ενέργεια