Υπογράφηκε μεταξύ της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και του ανάδοχου κοινού σχήματος REDS, μέλος του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ (70%) SWOT Hospitality (30%), η σύμβαση για την 25ετή εκμίσθωση ξενοδοχειακού ακινήτου, με δικαίωμα παράτασης 10 ετών, ιδιοκτησίας της πρώτης.

Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται στο Μαρούσι επί της λεωφόρου Κηφισίας, αποτελεί μία στρατηγική επιλογή των δύο εταιρειών, λόγω της προνομιακής του θέσης κοντά σε μεγάλα εμπορικά κέντρα, επιχειρήσεις, το εκθεσιακό κέντρο Helexpo, νοσοκομειακά συγκροτήματα κ.ά.

Επιπρόσθετα, η ανακαίνιση και επαναλειτουργία της συγκεκριμένης ξενοδοχειακής μονάδας απαντά στην έλλειψη καταλυμάτων στην ευρύτερη περιοχή για στέγαση επισκεπτών με εύκολη πρόσβαση από και προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Η αναδιαμόρφωση των κτιριακών εγκαταστάσεων, συνολικής επιφάνειας 5.725τμ. και οκτώ ορόφων, μέσω της επανατοποθέτησής τους στην αγορά, πραγματοποιείται λαμβάνοντας υπόψη την ενσωμάτωση των αξιών της βιώσιμης ανάπτυξης.

Όπως δήλωσε η κα Ιωάννα Δρέττα, Διευθύνουσα Σύμβουλος της REDS  «Το έργο αποτελεί μέρος της ευρύτερης επιχειρησιακής στρατηγικής της εταιρείας, η οποία βασίζεται στον εντοπισμό και την επένδυση σε ακίνητα με υψηλές προοπτικές αξιοποίησης, στην ωρίμανσή τους, ή/και τη διαχείρισή τους με σκοπό τη μεγιστοποίηση της αξίας τους.»

Τη διαχείριση του νέου ξενοδοχειακού συγκροτήματος θα αναλάβει η SWOT Hospitality, η οποία αποτελεί κορυφαία εταιρεία με πολυετή εμπειρία στη διαχείριση και λειτουργία τουριστικών μονάδων υψηλών προδιαγραφών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Όπως δήλωσε ο κος Γιώργος Κωνσταντινίδης, Iδρυτής της SWOT Hospitality, «Συνεχίζοντας την αναπτυξιακή μας στρατηγική επιλέγοντας καινοτόμες και βιώσιμες επενδύσεις, επεκτείνουμε την παρουσία μας στον κλάδο της φιλοξενίας, με τη μίσθωση ενός νέου μοναδικού ξενοδοχειακού ακινήτου, στο κέντρο της επιχειρηματικής και εμπορικής αγοράς της πρωτεύουσας. Η συνεργασία μας με τη REDS και τον Όμιλο Ελλάκτωρ βασίζεται σε κοινές αξίες και στόχους συνδυάζοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία του κοινού σχήματος σε έργα υψηλών προδιαγραφών. Πιστοί στα σύγχρονα πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ακόμη μία εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας.»

Χρηματοοικονομικός σύμβουλος στη διαδικασία του ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού για την επιλογή μισθωτή/επενδυτή, ανέλαβε η DELOITTE.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις