
Η Noval Property δημοσιοποίησε την Κατάσταση Επενδύσεών της κατά την 30η Ιουνίου 2024, σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Η εύλογη αξία του χαρτοφυλακίου επενδύσεων της Noval Property διαμορφώθηκε σε 609 εκατ. ευρώ κατά την 30η Ιουνίου 2024, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 38 εκατ. ευρώ (αύξηση 7%) έναντι της εύλογης αξίας του χαρτοφυλακίου της 31ης Δεκεμβρίου 2023 (571 εκατ. ευρώ).
Ο Δημήτρης Παναγή νέος Οικονομικός Διευθυντής στη Noval Property
Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2024, η Noval Property συνέχισε τόσο την ενεργητική διαχείριση του χαρτοφυλακίου ακινήτων εισοδήματος της, όσο και την πρόοδο στο πρόγραμμα αναβάθμισης και ανάπτυξης σημαντικού αριθμού ακινήτων του χαρτοφυλακίου της.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το νέο κέντρο logistics στη Μάνδρα παραδόθηκε προς χρήση στο μισθωτή, ενώ παράλληλα η Εταιρεία εκμίσθωσε το 30% περίπου της οικιστικής χρήσης του ακινήτου μικτών χρήσεων επί της οδού Αρδηττού 40-42 στην Αθήνα, στο οποίο είναι σε εξέλιξη εργασίες ανακατασκευής.
Επιπλέον, η The Grid A.E., συμφερόντων Noval Property και Brook Lane Capital, υπέγραψε συμφωνία μίσθωσης με την EY Ελλάδος των γραφειακών χώρων των δύο από τα τέσσερα κτήρια του συγκροτήματος “The Grid” στο Μαρούσι.
Mετά την επιτυχημένη εισαγωγή στο Χρηματιστήριο Αθηνών τον Ιούνιο του 2024, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την υλοποίηση της επενδυτικής στρατηγικής της, δίνοντας έμφαση στην περαιτέρω ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της με σύγχρονα, υψηλής ποιότητας και περιβαλλοντικά βιώσιμα ακίνητα.


Latest News

S&P Global: Υψηλές οι αποδόσεις των ελληνικών τραπεζών – Οδηγός τα υψηλά κεφάλαια και η μείωση του κινδύνου
Όπως εξηγεί η Tedeschi, οι τέσσερις μεγαλύτερες τράπεζες της Ελλάδας θα επιστρέψουν περισσότερα κεφάλαια στους επενδυτές το 2025

Δεσμεύσεις του υπουργείου Ανάπτυξης για τη βελτίωση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των ΒΙΠΕ
Δεσμεύσεις από το υπουργείο Ανάπτυξης μετα την κοινοβουλευτική ερώτηση των βουλευτών Λευτέρη Αυγενάκη και Γιώργου Κοτρωνιά

Κρι Κρι: Στα 256 εκατ. ευρώ ο τζίρος το 2024, αυξημένος κατά 18,5%
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΡΙ ΚΡΙ πρότεινε τη διανομή μερίσματος μικτού ποσού 0,40 ευρώ ανά μετοχή

Alpha Trust Ανδρομέδα: Τη διανομή μερίσματος 0,32 ευρώ/ μετοχή ενέκρινε η ΓΣ
Η καταβολή θα αρχίσει την Παρασκευή 13.06.2025 και θα πραγματοποιηθεί μέσω της Τράπεζας Πειραιώς

ΔΕΗ: Κάτω του 5% έπεσε το ποσοστό της Helikon Long Short Equity Fund Master ICAV
Τι αναφέρει η επιχείρηση

Τεχνητή νοημοσύνη στη βιομηχανία και «έξυπνες» υποδομές, οι μοχλοί ανάπτυξης για τη Siemens
Για τον μετασχηματισμό της Siemens σε ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας χάρη στην ισχυρή κουλτούρα καινοτομίας και την αξιοποίηση της τεχνολογίας, μίλησε ο Βασίλης Χατζίκος, CEO Siemens Ελλάδας, στο 10ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

AS Company: Ρεκόρ πωλήσεων το 2024 – Μέρισμα 0,17 ευρώ/μετοχή
Ο όμιλος AS Company διατήρησε την ηγετική του θέση στην αγορά παιχνιδιών, ενισχύοντας περαιτέρω το προϊοντικό του χαρτοφυλάκιο με επιτυχημένα καινοτόμα προϊόντα που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή.

IDEAL Holdings: Στην OHA το 15% μετά την πρώτη της επένδυση 61,5 εκατ.
Τι αναφέρει η εταιρεία

Αύξηση κερδών κατά 37% το 2024 για τον ΟΛΘ - Προτείνει μέρισμα 2 ευρώ/μετοχη
Το προτεινόμενο μέρισμα θα είναι στα € 2 ανά μετοχή, αυξημένο κατά 54% σε σχέση με το προηγούμενο έτος (1,3 ευρώ ανά μετοχή)

Μύλοι Κεπενού: Στα 1,2 εκατ. τα κέρδη προ φόρων το 2024
Οι καθαρές πωλήσεις της εταιρείας Μύλοι Κεπενού διαμορφώθηκαν στα 57,91 εκατ.