Τα δυο επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία της Zante Ferries, τα «Διονύσιος Σολωμός» και «Αδαμάντιος Κοραής» αγόρασε Fast Ferries, η οποία ελέγχει ήδη ένα στόλο από τέσσερα πλοία, τρία συμβατικά επιβατηγά-οχηματαγωγά και ένα ταχύπλοο.

Nέο ταχύπλοο στην ακτοπλοΐα από την Fast Ferries

Η Zante Ferries θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση στις 22 Σεπτεμβρίου στη Ζάκυνθο προκειμένου οι 190 μέτοχοι της να αποφασίσουν οριστικά την πώληση των δύο πλοίων. Τo “Διονύσιος Σολωμός” είναι δρομολογημένο στις Δυτικές Κυκλάδες από το λιμάνι του Πειραιά. Το «Αδαμάντιος Κοραής» ταξιδεύει στη Σαμοθράκη και τη Λήμνο από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Πληροφορίες του ot.gr αναφέρουν και τα δυο πλοία υπό τη νέα πλοιοκτησία της Fast Ferries που ενδυνάμωνει έτσι την θέση της στον ακτοπλοϊκό κλάδο, θα συνεχίζουν να εξυπηρετούν τα συγκεκριμένα δρομολόγια.

Τα δυο πλοία υπό τη νέα πλοιοκτησία της Fast Ferries θα συνεχίζουν να εξυπηρετούν τα συγκεκριμένα δρομολόγια

Fast Ferries: Αρχή από τη Ραφήνα

H FAST FERRIES, με επικεφαλής τον κ. Θεολόγο Παναγιωτάκη, άρχισε την δραστηριοποίηση από το λιμάνι της Ραφήνας και συγκεκριμένα στη γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος με το μόλις 7 ετών σύγχρονο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π.. Το 2012 προσθέτει στην γραμμή Ραφήνα – Άνδρος – Τήνος – Μύκονος ένα ακόμη ανάλογου επιπέδου πλοίο, το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π., με στόχο να πραγματοποιεί τουλάχιστον δύο καθημερινές αναχωρήσεις τόσο από την Ραφήνα, όσο και από τα νησιά, με εκτέλεση δρομολογίων και τους 12 μήνες του έτους.

Από τον Αύγουστο του 2015, τον στόλο της πλαισίωσε και το FAST FERRIES ANDROS προσφέροντας πλέον ακόμη περισσότερα δρομολόγια και επιλογές ωραρίων.

Το 2016 η FAST FERRIES προσέθεσε στους προορισμούς της τη Νάξο, ενώ από το 2020 εξυπηρετεί και το νησί της Πάρου. Επίσης, το 2021, η FAST FERRIES δρομολόγησε το νέο της απόκτημα, το υπερπολυτελές επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο Thunder. Από το καλοκαίρι του 2023, με το Thunder η FAST FERRIES υλοποιεί το δρομολόγιο Πειραιά – Σύρος – Μύκονος – Πάρος – Ίος- Σαντορίνη – Ηράκλειο Κρήτης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ακτοπλοΐα