Ένας κεραυνός έσκισε στα δύο τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των Βασιλικών, όπως αποτυπώθηκε το βράδυ της Τρίτης 29 Αυγούστου σε φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Την εντυπωσιακή λήψη πραγματοποίησε ο φωτογράφος Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης και δημοσιεύτηκε στη σελίδα στο Facebook «Forecast Weather Greece».

«Τρομερή λήψη κεραυνού πριν λίγο από τον φωτογράφο Κωνσταντίνο Εμμανουηλίδη», ανέγραψε χαρακτηριστικά το «Forecast Weather Greece».

Δείτε τη φωτογραφία:

Με 20.000 κεραυνούς και ισχυρές καταιγίδες ξεκίνησε το τριήμερο αστάθειας

Με 20.000 κεραυνούς και ισχυρές καταιγίδες ξεκίνησε η τριήμερη κακοκαιρία που ήδη πλήττει περιοχές της ελληνικής επικράτειας, με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν ότι θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα στο λεκανοπέδιο της Αττικής και άλλες τρεις περιοχές.

Σύμφωνα με τις καταγραφές του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το μεγαλύτερο αθροιστικό ύψος υετού έως τις 18:00 περίπου της Πέμπτης 29 Αυγούστου, καταγράφηκε στο Καλέντζι Αχαΐας και είναι ίσο με 56 χιλιοστά. Χαρακτηριστικό της ισχύος των φαινόμενων είναι ότι τα 38.4 χιλιοστά έπεσαν σε μόλις 30 λεπτά της ώρας.

Πτώσεις δέντρων στη Θεσσαλονίκη

Πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω της έντονης κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το voria.gr, κλαδιά δέντρου έπεσαν σε αυτοκίνητο περίπου στη συμβολή της Βενιζέλου με την Ερμού, στο κέντρο της πόλης, αλλά και σε περιοχές του Λαγκαδά και στη Γιαννιτσών.

Στιγμιότυπο από την πτώση δέντρου στη Θεσσαλονίκη

Επί τόπου βρέθηκε η Πυροσβεστική, η οποία έλαβε περί τις 20 κλήσεις για κοπές δέντρων, ενώ έχει παρέμβει σε πάνω από δέκα περιπτώσεις.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Τουρκία: Τα σήματα που εκπέμπει η Ευρώπη – Ζητείται σχέδιο για το Κυπριακό
Επικαιρότητα |

Τα σήματα που εκπέμπει η Ευρώπη στην Τουρκία - Ζητείται σχέδιο για το Κυπριακό

Η Τουρκία έχει επιβάλλει το ρόλο της, ως διαμεσολαβητής, πρώτα στις ΗΠΑ και εν συνεχεία στην ΕΕ, αποδεικνύοντας στις «μεγάλες δυνάμεις», ότι δεν θα επιτρέψει να την αγνοήσουν