Αμετάβλητες διατηρεί τις ανταγωνιστικές χρεώσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα και το Σεπτέμβριο η εταιρεία ενέργειας ΗΡΩΝ.

Σε σχετική ανακοίνωση προχώρησε η ΗΡΩΝ με τον πάροχο να σημειώνει πώς πρόκειται για τον τρίτο συνεχόμενο μήνα κατά τον οποίο οι τιμές στο ειδικό ή πράσινο τιμολόγιο δεν αλλάζουν.

Ρεύμα: Ανοίγει ο δρόμος για επιδότηση και τον Σεπτέμβριο – Τι είπε ο Σκυλακάκης

ΗΡΩΝ

Η ΗΡΩΝ εταιρεία μέλος του ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ τονίζει αναφορικά με την απόφαση της: «Μέσα σε μια περίοδο με ανοδικές πιέσεις στο κόστος της ενέργειας, ο ΗΡΩΝ προστατεύει τους καταναλωτές με λύσεις για οικονομία στο ρεύμα που περιλαμβάνουν τη διατήρηση αμετάβλητων των τιμών ηλεκτρικής ενέργειας και το Σεπτέμβριο.  Κρατώντας σταθερές τις τιμές στο ειδικό τιμολόγιο για τρίτο συνεχόμενο μήνα, ο ΗΡΩΝ δίνει μια σημαντική ανάσα στα νοικοκυριά που δοκιμάζονται καθημερινά».

Επιδοτήσεις

Επιπροσθέτως, ο ΗΡΩΝ σχετικά με την ενδεχόμενη απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας να επιδοτήσει τα τιμολόγια ρεύματος αναφέρει: «Επιπλέον, αν το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αποφασίσει να δώσει κρατική επιδότηση και το Σεπτέμβριο, οι καταναλωτές θα επωφεληθούν ισόποσα».

Ο ΗΡΩΝ, με αυτήν την πρωτοβουλία του για συγκράτηση των τιμών του ρεύματος, «δημιουργεί ανάχωμα στην ακρίβεια κι αποδεικνύει έμπρακτα την προσήλωση του στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και σιγουριάς με τους καταναλωτές», σημειώνει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

Ο Θόδωρος Σκυλακάκης

Σημειώνεται ότι σήμερα 30 Αυγούστου ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης μιλώντας στον realfm 97,8 προανήγγειλε τη συνέχιση των επιδοτήσεων.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο υπουργός Ενέργειας έχουμε τους πόρους από τη φορολογία που βάλαμε και εξετάζεται η επιδότηση και τον Σεπτέμβριο μέχρι να υπάρξει αποκλιμάκωση των τιμών. Περιμένουμε να δούμε και τις τελικές τιμές που θα δώσουν οι πάροχοι. «Είμαι πιο κοντά να πάμε σε επιδότηση. Δεν θεωρούμε ότι η τιμή που διαμορφώθηκε τον Αύγουστο βγαίνει για τα νοικοκυριά χωρίς μια μικρή ενίσχυση», σημείωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ύψος της επιδότησης αναμένεται να κινηθεί στα ίδια επίπεδα με εκείνα του Αυγούστου. Δηλαδή τα νοικοκυριά για καταναλώσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα έως 500 kWh θα λάβουν επιδότηση 1,6 λεπτά του ευρώ ανά κιλοβατώρα. Η ενίσχυση θα αφορά τα ειδικά ή πράσινα τιμολόγια στο ηλεκτρικό ρεύμα που υποχρεούνται να διαθέτουν οι πάροχοι.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις