Η Λήδα Μαρία Μανθοπούλου προκρίθηκε με χαρακτηριστική άνεση στον τελικό των 100 μέτρων της κατηγορίας Τ38, των Παραολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται στο Παρίσι.

Η 19χρονη Ελληνίδα αθλήτρια, συμμετείχε στην πρώτη προκριματική σειρά και τερμάτισε στην πρώτη θέση, καθώς κάλυψε την απόσταση σε 12 δευτερόλεπτα και 53 εκατοστά, επίδοση που αποτελεί και ατομικό ρεκόρ (12.62 το προηγούμενο).

Σημειώνεται, ότι η νεαρή δρομέας ταχύτητας, είναι από τα φαβορί για ένα μετάλλιο στον τελικό, που θα διεξαχθεί απόψε (21:11).

Εμφανώς ικανοποιημένη η Μανθοπούλου, δήλωσε αμέσως μετά τον τερματισμό, στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ηταν εύκολα, δεν ειχα άγχος και μου άρεσε η κούρσα. Πάμε για καλύτερο χρόνο στον τελικό. Εννοείται ότι στόχος είναι το χρυσό μετάλλιο. Γι’ αυτό ήλθα εδώ.. Θέλω να βρω τον παλιό μου εαυτό. Η παρουσία του κόσμου δεν με ενοχλεί, αντίθετα με… ανεβάζει. Δεν είχα καλή εκκίνηση, γιατί έτρεχα στον ένατο διάδρομο κι έχω συνηθίσει να τρέχω στην μέση, όπου βλέπεις καλύτερα τι γίνεται».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Τζάρεντ Άιζακμαν: Ο δισεκατομμυριούχος πιλότος που θέλει να διευθύνει τη NASA
Επικαιρότητα |

Αυτός είναι ο δισεκατομμυριούχος πιλότος που θέλει να διευθύνει τη NASA

Επιχειρηματίας και πιλότος μαχητικών αεροσκαφών, ο Τζάρεντ Άιζακμαν ετοιμάζεται να διευθύνει το διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ παρά τις επαγγελματικές του σχέσεις με την SpaceX του Ίλον Μασκ

Ευρωπαϊκή Ένωση: Αναζητά τρόπους να κατασχέσει τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια
Διεθνή |

Η Ευρώπη ψάχνει τρόπους να «βάλει χέρι» στα 280 δισ. παγωμένα ρωσικά κεφάλαια

Η Ένωση διερευνά πιο επιθετικά τρόπους για την κατάσχεση των παγωμένων περιουσιακών στοιχείων της ρωσικής κεντρικής τράπεζας, καθώς προσπαθεί να εξασφαλίσει οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη για την Ουκρανία

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Ζελένσκι: Όχι σε λύση για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία
Επικαιρότητα |

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Ζελένσκι: Όχι σε λύση για την Ουκρανία χωρίς την Ουκρανία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στον οποίο είπε πως «εναπόκειται στην Ουκρανία να αποφασίσει για το αποδεκτό για αυτήν ειρηνευτικό πλαίσιο»