Την πώληση ιδιόκτητου οικοπέδου επιφάνειας 1.240,17 τ.μ. μαζί με το υφιστάμενο πολυώροφο κτίριο, συνολικής επιφάνειας 3.230,75 τ.μ. προχωρά η Κλουκίνας – Λάππας. Η ακίνητη ιδιοκτησία της εταιρείας βρίσκεται στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου Αττικής επί της οδού Ομήρου αρ. 2 και Τεώ, και το τίμημα της πώλησης είναι συνολικά 6.300.000 ευρώ.

Το συμβολαιογραφικό έγγραφο της πώλησης και μεταβίβασης του ως άνω ακινήτου υπεγράφη την Παρασκευή, 30.8.2024, με αγοραστή το «Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο».

Στόχος η βελτιστοποίηση της σύνθεσης της εταιρείας και η κατοχύρωση σημαντικών υπεραξιών για τους μετόχους της

H εν λόγω πώληση εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας για επωφελή διαχείριση του χαρτοφυλακίου των ακινήτων της, με στόχο τη βελτιστοποίηση της
σύνθεσης του και την κατοχύρωση σημαντικών υπεραξιών για τους μετόχους της.

Η επίσημη ανακοίνωση της πώλησης από την Κλουκίνας – Λάππας

Η «Ι. ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ – Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (Δ.Τ. «ΚΛΜ Α.Ε.», εφεξής η «Εταιρεία» / Αρ. Γ.Ε.Μη. 002052601000) ανακοινώνει την πώληση ακινήτου ιδιοκτησίας της (οικοπέδου επιφάνειας 1.240,17 τ.μ. μετά του επ’ αυτού υφισταμένου πολυωρόφου κτιρίου, συνολικής επιφάνειας 3.230,75 τ.μ.) κείμενου στο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου Αττικής επί της οδού Ομήρου αρ. 2 και Τεώ, έναντι συνολικού τιμήματος € 6.300.000.

Το συμβολαιογραφικό έγγραφο της πώλησης και μεταβίβασης του ως άνω ακινήτου υπεργράφη την Παρασκευή, 30.8.2024, με αγοραστή το ν.π.δ.δ. με την επωνυμία «Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο», σε εκτέλεση της ανάδειξης της Εταιρείας ως Μειοδότριας σχετικού Δημόσιου Ανοικτού Μειοδοτικού Διαγωνισμού, τον οποίο προκήρυξε ο ως άνω αγοραστής, δυνάμει της από 26.5.2023 και με αριθμό 2/2023 Διακήρυξης.

H εν λόγω πώληση εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της Εταιρείας για επωφελή διαχείριση του χαρτοφυλακίου των ακινήτων της, με στόχο τη βελτιστοποίηση της
σύνθεσης του και την κατοχύρωση σημαντικών υπεραξιών για τους μετόχους της

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις