
Άνοιγμα στην αγορά των ΗΠΑ κάνει η σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, με όχημα το παγωμένο ελληνικό γιαούρτι (Greek Frozen Yogurt).
Η αρχή γίνεται από τα σούπερ μάρκετ του Τέξας, και έρχεται σε συνέχεια της συμμετοχής της εταιρείας τόσο στη Διεθνή Έκθεση IDDBA στο Χιούστον του Τέξας τον Ιούνιο όσο και στη Newtopia στο Ντένβερ του Κολοράντο τον Αύγουστο. Και στις δύο αυτές διοργανώσεις, η Κρι Κρι αποκόμισε ιδιαίτερα θετικά σχόλια για τα προϊόντα της, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Η εταιρεία πραγματοποιεί την είσοδό της στις ΗΠΑ με μια προϊοντική γκάμα που περιλαμβάνει μια ποικιλία γεύσεων και συσκευασιών.
Παγωτό: Ο «ψυχρός πόλεμος» των 200 ημερών και οι «καυτές» ανακατατάξεις
Τα βασικά χαρακτηριστικά
Τα βασικά χαρακτηριστικά του Greek Frozen Yogurt είναι η Αυθεντικότητα, η Απόλαυση και η Ευεξία. Η ελληνική γαλακτοβιομηχανία συνδυάζει την υψηλή της τεχνογνωσία στις κατηγορίες του γιαουρτιού και του παγωτού για την παραγωγή του απολαυστικού Kri Kri Greek Frozen Yogurt.
Επιπλέον, το γεγονός ότι η παραγωγή του γίνεται με τη χρήση αυθεντικού ελληνικού γιαουρτιού ενισχύει ακόμα περισσότερο τη μοναδικότητα του προϊόντος. Αξίζει να αναφερθεί πως η συγκεκριμένη κατηγορία έχει λάβει θετικά σχόλια όχι μόνο για τις συνταγές της αλλά και για την πλήρη και απολαυστική γκάμα σε διάφορες γεύσεις και συσκευασίες.
Τέλος, το Kri Kri Greek Frozen Yogurt αποτελεί μία πιο υγιεινή απόλαυση σε σχέση με το κλασικό παγωτό, ενώ περιέχει ζωντανές καλλιέργειες γιαουρτιού, ιδιαίτερα ωφέλιμες για την υγεία του πεπτικού συστήματος.
Οι στόχοι
Το ελληνικό γιαούρτι εδώ και μια δεκαετία γνωρίζει τεράστια επιτυχία στην αγορά των ΗΠΑ και ξεπερνά σε αξία τα 3 δισ. δολάρια, αποτελώντας μια τεράστια ευκαιρία ανάπτυξης για την Κρι Κρι. Μάλιστα, η Κρι Κρι είναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως που χρησιμοποιεί το δικό της αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι στην παραγωγή του Greek Frozen Yogurt, ενισχύοντας έτσι το συγκριτικό της πλεονέκτημα.
Η είσοδος της Κρι Κρι στις ΗΠΑ αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία
Ο Διευθυντής Εξαγωγών της Κρι Κρι, Ανδρέας Μυλωνάς, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που εισάγουμε το αυθεντικό ελληνικό Greek Frozen Yogurt της Κρι Κρι στην αγορά των ΗΠΑ. Η είσοδος μας στις ΗΠΑ αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία μας και πιστεύουμε ότι το προϊόν μας θα κερδίσει την καρδιά των Αμερικανών καταναλωτών.
Το Kri Kri Greek Frozen Yogurt συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία, ενώ η υψηλή ποιότητα, η αυθεντικότητα και η μοναδική του γεύση αποτελούν τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα που μας ανοίγουν νέους δρόμους ανάπτυξης».


Latest News

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Στάσση – Νέα τριετής θητεία για τον Πρόεδρο και CEO της ΔΕΗ
Πραγματοποιείται σήμερα 16 Απριλίου η ΕΓΣ των μετόχων για τη σύνθεση του νέου ΔΣ της ΔΕΗ – «Άρωμα γυναίκας» στη διοίκηση – Ο νέος ρόλος για Καρακούση

Ευκαιρίες και κίνδυνοι για τις τράπεζες από νέες μειώσεις επιτοκίων
Σε ετοιμότητα για τα επιτόκια βρίσκονται οι διοικήσεις των τραπεζών - Τα σχέδια που επεξεργάζονται και τα σενάρια

Έδωσαν τα χέρια «Γαλαξίας» και Παπαγεωργίου - Τι απομένει για την εξαγορά
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΤ, ο Γαλαξίας έχει υπογράψει προσύμφωνο εξαγοράς - Έχει γίνει οικονομικός έλεγχος και έχει καθοριστεί το τίμημα

S&P Global: Υψηλές οι αποδόσεις των ελληνικών τραπεζών – Οδηγός τα υψηλά κεφάλαια και η μείωση του κινδύνου
Όπως εξηγεί η Tedeschi, οι τέσσερις μεγαλύτερες τράπεζες της Ελλάδας θα επιστρέψουν περισσότερα κεφάλαια στους επενδυτές το 2025

Δεσμεύσεις του υπουργείου Ανάπτυξης για τη βελτίωση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των ΒΙΠΕ
Δεσμεύσεις από το υπουργείο Ανάπτυξης μετα την κοινοβουλευτική ερώτηση των βουλευτών Λευτέρη Αυγενάκη και Γιώργου Κοτρωνιά

Κρι Κρι: Στα 256 εκατ. ευρώ ο τζίρος το 2024, αυξημένος κατά 18,5%
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΡΙ ΚΡΙ πρότεινε τη διανομή μερίσματος μικτού ποσού 0,40 ευρώ ανά μετοχή

Alpha Trust Ανδρομέδα: Τη διανομή μερίσματος 0,32 ευρώ/ μετοχή ενέκρινε η ΓΣ
Η καταβολή θα αρχίσει την Παρασκευή 13.06.2025 και θα πραγματοποιηθεί μέσω της Τράπεζας Πειραιώς

ΔΕΗ: Κάτω του 5% έπεσε το ποσοστό της Helikon Long Short Equity Fund Master ICAV
Τι αναφέρει η επιχείρηση

Τεχνητή νοημοσύνη στη βιομηχανία και «έξυπνες» υποδομές, οι μοχλοί ανάπτυξης για τη Siemens
Για τον μετασχηματισμό της Siemens σε ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας χάρη στην ισχυρή κουλτούρα καινοτομίας και την αξιοποίηση της τεχνολογίας, μίλησε ο Βασίλης Χατζίκος, CEO Siemens Ελλάδας, στο 10ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

AS Company: Ρεκόρ πωλήσεων το 2024 – Μέρισμα 0,17 ευρώ/μετοχή
Ο όμιλος AS Company διατήρησε την ηγετική του θέση στην αγορά παιχνιδιών, ενισχύοντας περαιτέρω το προϊοντικό του χαρτοφυλάκιο με επιτυχημένα καινοτόμα προϊόντα που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή.