Το άνοιγμα των νέων γραφείων της στην Αθήνα και την επέκτασή της σε νέους τομείς δραστηριότητας ανακοίνωσε η JP Morgan.

H τράπεζα, ενας απο τους μεγαλύτερους οργανισμούς παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στον κόσμο,  δραστηριοποειται στη χώρα μας απο το 1968 και χαρακτηρίζει ορόσημο το γεγονός αυτο καθώς, όπως τονίζει, «υπογραμμίζει τη μακροχρόνια δέσμευση της J.P. Morgan στην Ελλάδα, όπου δραστηριοποιούμαστε με υπερηφάνεια για πάνω από 60 χρόνια».

JP Morgan: Οι 3 προϋποθέσεις για να συνεχίσουν να υπεραποδίδουν οι ελληνικές τράπεζες

Το γραφείο της JP Morgan θα φιλοξενεί τις επιχειρήσεις Εμπορικής & Επενδυτικής Τραπεζικής και Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων, καθώς και διάφορες εταιρικές λειτουργίες. «Αυτή η επέκταση αντικατοπτρίζει την αφοσίωσή μας στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την προώθηση της καινοτομίας στην χώρα και την ευρύτερη περιοχή, επισημαίνει σε ανάρτησή της η JP Morgan για να προσθέσει : «Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στην Ελλάδα, προωθώντας την ανάπτυξη και συμβάλλοντας στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Η ανάρτηση της JP Morgan στο linkedin

Η JP Morgan θα αξιοποιήσει τα νέα γραφεία και για την ανάπτυξη του Εργαστηρίου Καινοτομίας Πληρωμών, για το οποίο η εταιρεία είχε προγραμματίσει εδώ και καιρο την πρόσληψη περίπου 50 ατόμων για την έρευνα και ανάπτυξη μηχανισμών πληρωμών σε τοπικό επίπεδο.

Το Payments Innovation Lab θα παρέχει έρευνα και ανάπτυξη για τα παγκόσμια συστήματα πληρωμών της τράπεζας, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας με την Onyx, την επιχειρηματική μονάδα της JP Morgan που αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής, όπως το blockchain.

Το Εργαστήριο θα επικεντρωθεί στην υποστήριξη της ανάπτυξης της τεχνολογίας ledger, της τεχνητής νοημοσύνης και των συστημάτων κρυπτογράφησης που σχετίζονται με τα συστήματα πληρωμών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Fitch: Αναβαθμίζει τις ελληνικές τράπεζες, θετικό το outlook
Οικονομία |

Αναβαθμίζει τις ελληνικές τράπεζες η Fitch, θετικό το outlook [πίνακες]

Η αναβάθμιση αντανακλά κυρίως τη βελτιωμένη αξιολόγηση του λειτουργικού περιβάλλοντος, με την Fitch να αναμένει ότι η ελληνική οικονομία θα συνεχίσει να ξεπερνά τον μέσο όρο της ευρωζώνης