Με δικό του περίπτερο, εκδηλώσεις και με τον κύκλο συζητήσεων Growthfund Agora, όπου διάφοροι καλεμσένοι ομιλητές θα αναλύσουν τις αναπτυξιακές ευκαιρίες της Ελλάδας σε μια σειρά από καίριους τομείς, θα εκπροσωπηθεί το Υπερταμείο/Growthfund και οι θυγατρικές του εταιρείες, στη φετινή 88η ΔΕΘ (Pavilion #17), από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2024.

Η κεντρική ιδέα της συμμετοχής του Growthfund και των θυγατρικών και συμμετοχών του, που αντανακλάται και στη σχεδιαστική λογική του περιπτέρου, συνοψίζεται στη φράση «Βάζουμε Καλάθι στην Ανάπτυξη». Η όλη ιδέα συνδέεται με τη στρατηγική μιας ομάδας μπάσκετ, αναδεικνύοντας την αξία της ενότητας και των συντονισμένων προσπαθειών για την επίτευξη κοινών στόχων από τις δημόσιες εταιρίες που είναι στο χαρτοφυλάκιό του Growthfund, με απώτερο στόχο την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας.

Οι συζητήσεις του Growthfund Agora ξεκινούν το πρώτο Σαββατοκύριακο της έκθεσης στις 7-8 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 14 Σεπτεμβρίου

Οι συζητήσεις του Growthfund Agora ξεκινούν το πρώτο Σαββατοκύριακο της έκθεσης στις 7-8 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 14 Σεπτεμβρίου στον ειδικά σχεδιασμένο χώρο εκδηλώσεων, εντός του περιπτέρου του Pavilion #17, το οποίο θα είναι ένα πραγματικό γήπεδο μπάσκετ!

Επίτευξη κοινών στόχων από τις δημόσιες εταιρίες που είναι στο χαρτοφυλάκιό του Growthfund, με απώτερο στόχο την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας

Οι θεματικές, στις οποίες θα συμμετάσχουν κυβερνητικά στελέχη, διακεκριμένοι φορείς και εκπρόσωποι της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας, αναπτυξιακοί παράγοντες της Θεσσαλονίκης, καθώς και CEOs του Growthfund και των θυγατρικών του, εστιάζουν στο νέο μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης της χώρας.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου του Υπερταμείου, στο Pavilion #17, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου στις 12:30, με χαιρετισμό από τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα του Growthfund Agora που λαμβάνει χώρα στο Pavilion #17.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα 88η ΔΕΘ