Έχουμε δει τους CEO της Big Tech, όπως ο Ζάκερμπεργκ της Μετα και ο Τζένσεν Χουάνγκ της Nvidia να αναλαμβάνουν ρόλους ροκ σταρ και λαϊκών ινδαλμάτων. Σειρά πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, που εμφανίστηκε κομψότατος στο 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου συγχρωτίστηκε με την ελίτ του Χόλιγουντ.

Αυτός και άλλα στελέχη της Apple προωθούν το “Disclaimer”, μια περιορισμένη σειρά Apple TV+ που θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ και στη συνέχεια θα κάνει το ντεμπούτο της παγκοσμίως τον Οκτώβριο.

Apple: Ποιος αντικαθιστά τον CFO Λούκα Μαέστρι

Την ημέρα πριν ο Κουκ περπατήσει στο κόκκινο χαλί στις 29 Αυγούστου, συναντήθηκε με τον Τζορτζ και την Αμάλ Κλούνεϊ στη βίλα τους του 18ου αιώνα στη λίμνη Κόμο, ανέφερε η Daily Mail.

Το τρίο πήγε με βάρκα για δείπνο στο Villa Passalacqua, ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Ο Κλούνεϊ και ο Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστούν στο «Λύκοι», που κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βενετίας. Μετά από μια περιορισμένη κυκλοφορία στους κινηματογράφους, θα είναι διαθέσιμο στο Apple TV+ στις 27 Σεπτεμβρίου.

Παράπονα Κλούνεϊ για την διανομή

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στη Βενετία την Κυριακή, ο Κλούνεϊ είπε ότι ήταν «κακό» το γεγονός ότι η Apple δεν έδωσε στην ταινία μια ευρύτερη κυκλοφορία στους κινηματογράφους.

Το «Disclaimer», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Κέιτ Μπλάνσετ και έγραψε και σκηνοθέτησε ο Αλφόνσο Κουαρόν, είναι ένα «συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ» για μια ρεπόρτερ που «έχτισε τη φήμη της αποκαλύπτοντας τα παραπτώματα και τις παραβάσεις των άλλων», ανέφερε ένα δελτίο τύπου της Apple. Η εκπομπή θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 11 Οκτωβρίου στο Apple TV+.

Ο Κουκ πέρασε το βράδυ με την Μπλάνσετ (η οποία είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός στη σειρά), τον Κουαρόν και τον Έντι Κιου, τον ανώτερο αντιπρόεδρο υπηρεσιών της Apple.

Απόλαυσαν μια ώρα κοκτέιλ στο ξενοδοχείο Excelsior Pool Bar, έναν πολυτελή χώρο με θέα.

Ο Κουκ, πλαισιωμένος από στελέχη της Apple και ηθοποιούς από την σειρά, φωτογραφήθηκε επίσης στο Palazzina Grassi, έναν άλλο πολυτελή χώρο 5 αστέρων στη Βενετία. Το κόστος για μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο κυμαίνεται από περίπου $650 έως $1.850.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή