Μείωση ή ακόμα και μηδενισμό προμηθειών σε βασικά προϊόντα και υπηρεσίες της προσφέρει η Alpha Bank, εξασφαλίζοντας σημαντικά οφέλη για τους πελάτες της.

Alpha Bank: Ψήφος εμπιστοσύνης με την υπερκάλυψη του ομολόγου – Ποιοι διεθνείς επενδυτές τοποθετήθηκαν

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο Πελάτες προβλέπεται να επωφεληθούν από τις μειωμένες προμήθειες υπηρεσιών και προϊόντων, που αφορούν σε:

– Εξερχόμενα εμβάσματα Ιδιωτών μέσω myAlpha Web ή myAlpha Mobile: Μείωση προμήθειας σε €1 για ποσά ύψους έως €1.000

– Επανέκδοση χρεωστικής κάρτας λόγω απώλειας ή φθοράς: Δωρεάν

– Έκδοση και πρώτη φόρτιση προπληρωμένης κάρτας Mastercard: Δωρεάν

– Επανέκδοση προπληρωμένης κάρτας Mastercard λόγω απώλειας ή φθοράς: Δωρεάν.

Yπηρεσία IRIS για τους εμπόρους

Παράλληλα, με στόχο την ενίσχυση της ανάπτυξης της χρήσης της υπηρεσίας άμεσων πληρωμών IRIS μετά την ένταξη των επαγγελματιών και επιχειρήσεων, η Alpha Bank συνεχίζει να παρέχει δωρεάν τη συγκεκριμένη υπηρεσία (P2B) για όλο το 2024.

Υπενθυμίζεται ότι η Alpha Bank προσφέρει περαιτέρω δυνατότητες πραγματοποίησης καθημερινών συναλλαγών χωρίς χρεώσεις για τους υφιστάμενους και νέους Πελάτες Συνδρομητικής Τραπεζικής, μέσω των συνδρομητικών πακέτων συναλλαγών myAlpha Benefit.

Προτεραιότητα η οργανική ανάπτυξη

Ας σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις του CEO της Alpha Bank Βασίλη Ψάλτη, κατά την ενημέρωση των αναλυτών για τα αποτελέσματα β΄ τριμήνου, η οργανική ανάπτυξη διά της αξιοποίησης των πλεοναζόντων κεφαλαίων, τα οποία θα συνεχίσουν να αυξάνονται, αποτελεί κεντρική πτυχή του επιχειρησιακού σχεδίου της τράπεζας για τα επόμενα χρόνια.

Η οργανική ανάπτυξη διά της αξιοποίησης των πλεοναζόντων κεφαλαίων, τα οποία θα συνεχίσουν να αυξάνονται, αποτελεί κεντρική πτυχή του επιχειρησιακού σχεδίου της Alpha Bank για τα επόμενα χρόνια.

Αυτό επεσήμανε ο CEO της Βασίλης Ψάλτης κατά την ενημέρωση των αναλυτών για τα αποτελέσματα β΄ τριμήνου που έδωσε την Παρασκευή στη δημοσιότητα η τράπεζα.

Αναφορικά με τη χρήση του 2024 ανέφερε πως στόχος είναι η επιστροφή στους μετόχους του 35% της καθαρής κερδοφορίας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις