Νέο κατάστημα εγκαινιάζει η Metro Cash & Carry στην περιοχή της Δράμας, στο 3ο χλμ. Ε.Ο. Δράμας – Καβάλας, με ιδιαίτερα εύκολη πρόσβαση από την πόλη, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή.

Metro Cash & Carry: Νέο e-shop αποκλειστικά για επαγγελματίες

Το κατάστημα, έχει χώρους πώλησης 939 τετραγωνικών μέτρων, ενώ οι βοηθητικοί χώροι αντιστοιχούν σε 742 τετραγωνικά μέτρα, με συνολικά 51 θέσεις στάθμευσης. Επιπλέον, το νέο κατάστημα δημιούργησε 24 νέες θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία, ενισχύοντας την απασχόληση της περιοχής.

METRO Cash & Carry: Απευθύνεται στους επαγγελματίες εστίασης

Το νέο METRO Cash & Carry απευθύνεται στους επαγγελματίες της εστίασης, όπως εστιατόρια, ταχεία εστίαση, καφετέριες και φυσικά τα ξενοδοχεία.

Όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο Τύπου, «το νέο κατάστημα, τοποθετείται σε μία περιοχή όπου μέχρι πρότινος δεν είχε φυσική παρουσία η εταιρεία και στόχο έχει να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες HO.RE.CA και Μικρής Λιανικής, προσφέροντας τους μία πλούσια επιλεγμένη ποικιλία προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και εξατομικευμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους».

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία προσθέτει:

«Με έμφαση στην εργονομία των χώρων και την καινοτομία, το κατάστημα διαθέτει ένα μοντέρνο εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό που ακολουθεί τη φιλοσοφία της αλυσίδας, ενώ οι επισκέπτες του μπορούν να βρουν στο εσωτερικό του, τα τμήματα του κρεοπωλείου, μαναβικής, τυροκομικών, αλλαντικών, κατεψυγμένων τροφίμων, και προϊόντα μπακαλικής».

Σημειώνεται ότι όλοι οι επαγγελματίες πελάτες, μπορούν να εξυπηρετηθούν και από το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας metrocashandcarry.gr εξοικονομώντας χρόνο, προς όφελος της επιχείρησης τους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις