Ο Οικονομικός Ταχυδρόμος πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων, δηλώνει και φέτος ηχηρό παρών στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης.

Η 88η ΔΕΘ με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία, τον δεύτερο μεγαλύτερο διεθνή επενδυτή στην Ελλάδα, διεξάγεται σε μία κρίσιμη καμπή για την ελληνική και τη διεθνή οικονομία. Εν μέσω γεωπολιτικών αβεβαιοτήτων και πολιτικών ανατροπών σε Ευρώπη και ΗΠΑ η 88η ΔΕΘ στέλνει τα δικά της μηνύματα.

Η Alter Ego Media live από την 88η ΔΕΘ

Ο ΟΤ μέσα από ειδικά εξοπλισμένο στούντιο στο χώρο της 88ης ΔΕΘ καλύπτει όλα τα γεγονότα και τις εξελίξεις καθημερινά σε συνεχή μετάδοση του live streaming από τις ιστοσελίδες του ομίλου της Alter Ego Media ot.gr, in.gr και tanea.gr αλλά και από την υβριδική πλατφόρμα MEGA Play.

Με εγκυρότητα και αμεσότητα από την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου η «καρδιά» της 88ης ΔΕΘ χτυπά στον Οικονομικό Ταχυδρόμο.

Το στοίχημα της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, οι μεταρρυθμίσεις, οι επενδύσεις η ευκαιρία της διαμόρφωσης ενός βιώσιμου μοντέλου παραγωγής, η κλιματική κρίση, η ακρίβεια, οι φορολογικές αλλαγές, το δημογραφικό πρόβλημα και οι συντάξεις αναμένεται να βρεθούν ψηλά στην ατζέντα της φετινής Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης.

Το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του ΟΤ καλύπτει τα γεγονότα της 88ης ΔΕΘ και σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις.

Ο Οικονομικός Ταχυδρόμος ενημερώνει, αποκαλύπτει, παρεμβαίνει και αναλύει τα οικονομικά και πολιτικά γεγονότα

Ο Οικονομικός Ταχυδρόμος δίνει και φέτος το ηχηρό παρών. Από το χώρο της ΔΕΘ στο ειδικά εξοπλισμένο και ανανεωμένο στούντιο του ΟΤ για 10 ημέρες, ο διευθυντής σύνταξης Νίκος Φιλιππίδης, ο αρχισυντάκτης Χρήστος Κολώνας, ο πολιτικός αναλυτής Δημήτρης Μανιάτης, οι δημοσιογράφοι Ελένη Στεργίου, Αλεξάνδρα Φωτάκη και Αθανασία Ακρίβου μεταφέρουν τον «παλμό» των γεγονότων.

Executive producer είναι ο Ανδρέας Παναγόπουλος, τη σκηνοθετική επιμέλεια και δικτύωση έχει ο Σταύρος Παπαϊωάννου, στην εικονοληψία, ηχοληψία και στο μοντάζ είναι οι Δημήτρης Μιχελάκης, Αλέξανδρος Γαστεράτος και Μάριος Φώτος, ενώ υπεύθυνοι για τα δίκτυα live-streaming είναι οι Νεοκλής Τσιλιμπάρης και Νεόφυτος Αδοσίδης.

Ο ΟΤ υπό τον συντονισμό του γενικού διευθυντή ψηφιακών μέσων της Alter Ego Media και της One Digital Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των γεγονότων της 88ης ΔΕΘ με αποκλειστικά ρεπορτάζ, συνεντεύξεις στελεχών της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, επιχειρηματιών, εκπροσώπων παραγωγικών φορέων και άλλων οικονομικών παραγόντων.

Η ετήσια παρουσία του ΟΤ στη ΔΕΘ αποτελεί θεσμό. Με πλούσια ατζέντα θεμάτων, σημαντικούς προσκεκλημένους και ολοκληρωμένη, υψηλής ποιότητας μετάδοση

Ο ΟΤ για 10 ημέρες μέσα από το στούντιο του στη ΔΕΘ φιλοξενεί πολιτικούς αρχηγούς και κορυφαία κυβερνητικά στελέχη όπως οι υπουργοί Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδακης, Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης, Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, Μετανάστευσης και Ασύλου Νίκος Παναγιωτόπουλος, Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης, Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας και Επικρατείας Άκης Σκέρτσος καθώς και πολλούς άλλους.

Στο στούντιο του ΟΤ θα βρίσκονται επίσης ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζορτζ Τζ. Τσούνης αλλά και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτρης Χούπης.

Κορυφαίοι CEO και στελέχη ελληνικών και γερμανικών επιχειρήσεων μιλούν στον ΟΤ, όπως ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Intrakat και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Άκτωρ Αλέξανδρος Εξάρχου, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Γιώργος Καρακούσης, ο αντιπρόεδρος της Παπαστράτος Ιάκωβος Καργαρώτος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ Μάνος Μανουσάκης, ο αντιπρόεδρος της ΕΤΕπ Γιάννης Τσακίρης, ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Δημήτρης Πολίτης και ο εντεταλμένος σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο γενικός διευθυντής της Φυσικό Αέριο Ελλάδος Γιάννης Μητρόπουλος, ο οικονομικός διευθυντής της JTI Μπάμπης Θαμνίδης, ο διευθυντής επιχειρησιακών λειτουργιών της Fraport Greece Παναγιώτης Σπυράτος, ο πρόεδρος της ΤΕΧΑΝ Απόστολος Μούργος και άλλοι οικονομικοί παράγοντες.

Εκπρόσωποι των παραγωγικών και κοινωνικών φορέων και της αυτοδιοίκησης μεταξύ των οποίων οι περιφερειάρχες σε περιφέρειες με ειδικό βάρος φιλοξενούνται στο στούντιο του ΟΤ. Όπως οι περιφερειάρχες Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης, Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Ο Οικονομικός Ταχυδρόμος ενημερώνει, αποκαλύπτει, παρεμβαίνει και αναλύει τα οικονομικά και πολιτικά γεγονότα προδιαγράφοντας τις εξελίξεις της επόμενης ημέρας.

Η ετήσια παρουσία του ΟΤ στη ΔΕΘ αποτελεί θεσμό. Με πλούσια ατζέντα θεμάτων, σημαντικούς προσκεκλημένους και ολοκληρωμένη, υψηλής ποιότητας μετάδοση από τις ιστοσελίδες της Alter Ego Media σας προτρέπει να μείνετε συντονισμένοι.

Και φέτος η «καρδιά» της ΔΕΘ χτυπάει στον ΟΤ!

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα 88η ΔΕΘ