Και φέτος ο ΟΤ μεταφέρει τον «παλμό» της ΔΕΘ.

Μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις και μέσα από συνεντεύξεις και πληροφορίες εκμαιεύει ειδήσεις και αποκαλύπτει το παρασκήνιο των γεγονότων.

Ο ΟΤ δίνει το βήμα σε οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες, παρεμβαίνει, ανοίγει φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας, θέτει ερωτήματα και αναζητά λύσεις.

Η 88η ΔΕΘ πραγματοποιείται σε μία κρίσιμη καμπή για την ελληνική και διεθνή οικονομία, εν μέσω πρωτόγνωρων γεωπολιτικών αβεβαιοτήτων και προκλήσεων για την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την πράσινη μετάβαση.

Δείτε live όλα όσα συμβαίνουν στο στούντιο του ΟΤ

18:09 Διάλειμμα

18:00 Μέχρι τέλος του 2024 θα καταργήσουμε με το Εσωτερικών τα 10 πιο δημοφιλή πιστοποιητικά, σημείωσε.

17:55 Επιστρέψαμε στο στούντιο με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Δημήτρης Παπαστεργίου.

17:42 Διάλειμμα

17:36 Ερωτηθείς για τα Airbnb στον Δήμο Αθηναίων σημείωσε ότι «δεν μπορούμε να ρυθμίσουμε ως δήμος τις βραχυχρόνιες μισθώσεις».

17:31 «Έχουμε φτιάξει γραφείο ενεργειακής φτώχειας στο Δήμο Αθηναίων», είπε και πρόσθεσε ότι «δημιουργήσαμε ενεργειακή κοινότητα για να παράγουμε ρεύμα»

17:26 «Βλέπω μια σπίθα στον κόσμο με τον οποίο έρχομαι σε επαφή, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Δούκας.

17:23 Επιστρέψαμε στο στούντιο με καλεσμένο μας τον δήμαρχο Αθηναίων και υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Χάρη Δούκα

17:19 Διάλειμμα

17:15 Αναφέρθηκε και σε «Μεγάλα προγράμματα ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης σπιτιών, τα οποία τρέχουν τα τελευταία 2 χρόνια».

Όπως εξήγησε, «Το ενοίκιο είναι συνάρτηση του κόστους κατασκευής. Εάν το κόστος είναι επιδοτούμενο, ο δανεισμός χαμηλότοκος και η συνολική κατασκευή στο μισό κόστος, τότε το ενοίκιο θα πέσει στο μισό θεωρητικά».

 OT FORUM Τσακίρης: Η αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης από την ΕΤΕπ

17:16 «Χρηματοδοτούμε το Δημόσιο για κατασκευή και ανακαίνιση σπιτιών» αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της ΕΤΕπ μιλώντας στους δημοσιογράφους στο στούντιο του ΟΤ στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

17:12 Ο κ. Τσακίρης αναφέρθηκε στις χρηματοδοτήσεις της ΕΤΕπ στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

17:09 Επιστρέψαμε στο στούντιο του ΟΤ στη ΔΕΘ με τον νέο μας προσκεκλημένο τον αντιπρόεδρο της ΕΤΕπ, Γιάννη Τσακίρη.

17:03Διάλειμμα

16:57 Ιδιαίτερα, ο κ. Γραφάκος αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο που βρίσκεται για διαβούλευση και αφορά στο σύστημα εγγυοδοσίας.

«Στους καφέ κάδους που δέχονται μεγάλο όγκο αποβλήτων είμαστε πίσω σαν χώρα, χρειάζεται να προωθηθούν εντατικότερα οι καφέ κάδοι», σημείωσε.

ΟΤ Forum – Γραφάκος: Επενδύσεις 1 δισ. ευρώ στην επεξεργασία αποβλήτων

«Γενικότερα πρέπει να γίνουν βήματα για να ενισχυθεί η ανακύκλωση, η ταφή πλέον είναι ξεπερασμένη», κατέληξε.

16:54 Ο κ. Γραφάκος ανέφερε ότι μέσα στο επόμενο εξάμηνο θα γίνουν ακόμη δέκα έργα για τα απόβλητα. Περίπου 45 μονάδες επεξεργασίας αποβλήτων (μεταξύ άλλων σε Αττική, Θεσσαλονίκη) είναι αναγκαίες σε όλη την χώρα. 600 εκατ. ευρώ είναι οι κοινοτικοί πόροι αλλά θα συμβάλλει και ο ιδιωτικός τομέα με την μέθοδο του ΣΔΙΤ.

16:52 Στο στούντιο ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλης Γραφάκος.

16:51 Επιστρέψαμε στο στούντιο του ΟΤ στη ΔΕΘ

16:46 Διάλειμμα

16:41 «Δεν μπορούμε να δεχθούμε δόγματα όπως αυτό της Γαλάζιας Παρτίδας». Ο υπουργός εξωτερικών, μιλώντας στους δημοσιογράφους του ΟΤ αναφέρθηκε αρκετές φορές στην επιλογή της κυβέρνησης να υιοθετήσει μια ενεργητική εξωτερική πολιτική.

OT FORUM Γεραπετρίτης: Η οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών, είναι η πηγή προβλημάτων με την Τουρκία

16:38 Υπάρχει ιστορικό παράθυρο ευκαιρίας για επίλυση της διαφοράς με την Τουρκία, είπε ο κ. Γεραπετρίτης. «Η πηγή των προβλημάτων είναι η οριοθέτηση των θαλασσιών ζωνών με την Τουρκία», πρόσθεσε ο υπουργός.

16:27 Στην Κάσο, δεν αναγνωρίσαμε ουδεμία τουρκική αξίωση και θα μπορούσαμε να μιλάμε για νίκη, ανέφερε ο υπουργός.

16:25 Είμαστε εξαιρετικά ενεργοί, ειδικά στο Κυπριακό σημείωσε ο υπουργός εξωτερικών και πρόσθεσε ότι ο ΟΗΕ έχει αναγάγει σε μείζονα προτεραιότητα το Κυπριακό. Για το Ελληνοτουρκικό είπε ότι έχουμε κάνει σημαντικά βήματα.

16:20 Οι μεγάλες προκλήσεις για την χώρα, όπως είπε ο κ. Γεραπετρίτης είναι τα ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό.

16:17 Στο στούντιο του ΟΤ στην 88η ΔΕΘ βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης.

16:15 Ο ΟΤ μέσα από ειδικά εξοπλισμένο στούντιο στο χώρο της 88ης ΔΕΘ καλύπτει όλα τα γεγονότα και τις εξελίξεις καθημερινά σε συνεχή μετάδοση του live streaming από τις ιστοσελίδες του ομίλου της Alter Ego Media ot.gr, in.gr και tanea.gr αλλά και από την υβριδική πλατφόρμα MEGA Play.

16:12 Κορυφαίοι εκπρόσωποι της οικονομικής και πολιτικής ζωής της χώρας θα μιλήσουν στον ΟΤ και θα καταθέσουν τις απόψεις τους γύρω από τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας.

16:11 Ηχηρό παρών δίνει και φέτος ο ΟΤ από το ειδικά εξοπλισμένο στούντιο στην 88η ΔΕΘ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα 88η ΔΕΘ