Ανοίγει η αυλαία της δέυτερης ημέρας της 88ης ΔΕΘ, με τον Οικονομικό Ταχυδρόμο να δίνει δυναμικό «παρών» και να καλύπτει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις από το ειδικά εξοπλισμένο στούντιο στον χώρο της Έκθεσης.

Κορυφαίοι εκπρόσωποι της οικονομικής και πολιτικής ζωής της χώρας θα μιλήσουν στον ΟΤ και θα καταθέσουν τις απόψεις τους γύρω από τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας.

Σήμερα στο στούντιο του ΟΤ θα βρίσκονται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, η υπουργός Κοινωνικής συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, η υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου, ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, Γιώργος Καρακούσης, ο υφυπουργός Οικονομικών αρμόδιος για θέματα φορολογίας, Χρίστος Δήμας, ο αντιπρόεδρος και CEO Intrakat – πρόεδρος και CEO Aktor, Αλέξανδρος Εξάρχου, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό, Θανάσης Κοντογιώργης, ο γενικός διευθυντής της Φυσικό Αέριο Ελλάδος, Γιάννης Μητρόπουλος, ο υφυπουργός Απόδημου Ελληνισμού, Γιώργος Κώτσηρας, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο οικονομικός διευθυντής της JTI, Μπάμπης Θαμνίδης, ο πρόεδρος και CEO ΑΔΜΗΕ, Μάνος Μανουσάκης, ο αντιπρόεδρος της Παπαστράτος, Ιάκωβος Καργαρωτός, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, σττρατηγός Χούπης, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης και ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, Νίκος Δένδιας.

88η ΔΕΘ – ΟΤ FORUM: Όσα έγιναν την πρώτη μέρα

Ο ΟΤ μέσα από ειδικά εξοπλισμένο στούντιο στο χώρο της 88ης ΔΕΘ καλύπτει όλα τα γεγονότα και τις εξελίξεις καθημερινά σε συνεχή μετάδοση του live streaming από τις ιστοσελίδες του ομίλου της Alter Ego Media ot.gr, in.gr και tanea.gr αλλά και από την υβριδική πλατφόρμα MEGA Play.

Με εγκυρότητα και αμεσότητα από την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου η «καρδιά» της 88ης ΔΕΘ χτυπά στον Οικονομικό Ταχυδρόμο.

Το στοίχημα της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, οι μεταρρυθμίσεις, οι επενδύσεις η ευκαιρία της διαμόρφωσης ενός βιώσιμου μοντέλου παραγωγής, η κλιματική κρίση, η ακρίβεια, οι φορολογικές αλλαγές, το δημογραφικό πρόβλημα και οι συντάξεις αναμένεται να βρεθούν ψηλά στην ατζέντα της φετινής Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης.

Το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του ΟΤ καλύπτει τα γεγονότα της 88ης ΔΕΘ και σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις.

Ο Οικονομικός Ταχυδρόμος ενημερώνει, αποκαλύπτει, παρεμβαίνει και αναλύει τα οικονομικά και πολιτικά γεγονότα

Ο Οικονομικός Ταχυδρόμος δίνει και φέτος το ηχηρό παρών. Από το χώρο της ΔΕΘ στο ειδικά εξοπλισμένο και ανανεωμένο στούντιο του ΟΤ για 10 ημέρες, ο διευθυντής σύνταξης Νίκος Φιλιππίδης, ο αρχισυντάκτης Χρήστος Κολώνας, ο πολιτικός αναλυτής Δημήτρης Μανιάτης, οι δημοσιογράφοι Ελένη Στεργίου, Αλεξάνδρα Φωτάκη και Αθανασία Ακρίβου μεταφέρουν τον «παλμό» των γεγονότων.

Executive producer είναι ο Ανδρέας Παναγόπουλος, τη σκηνοθετική επιμέλεια και δικτύωση έχει ο Σταύρος Παπαϊωάννου, στην εικονοληψία, ηχοληψία και στο μοντάζ είναι οι Δημήτρης Μιχαλάκης, Αλέξανδρος Γαστεράτος και Μάριος Φώτος, ενώ υπεύθυνοι για τα δίκτυα live-streaming είναι οι Νεοκλής Τσιλιμπάρης και Νεόφυτος Αδοσίδης.

Ο ΟΤ υπό τον συντονισμό του γενικού διευθυντή ψηφιακών μέσων της Alter Ego Media και της One Digital Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των γεγονότων της 88ης ΔΕΘ με αποκλειστικά ρεπορτάζ, συνεντεύξεις στελεχών της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, επιχειρηματιών, εκπροσώπων παραγωγικών φορέων και άλλων οικονομικών παραγόντων.

Η ετήσια παρουσία του ΟΤ στη ΔΕΘ αποτελεί θεσμό. Με πλούσια ατζέντα θεμάτων, σημαντικούς προσκεκλημένους και ολοκληρωμένη, υψηλής ποιότητας μετάδοση

Ο Οικονομικός Ταχυδρόμος ενημερώνει, αποκαλύπτει, παρεμβαίνει και αναλύει τα οικονομικά και πολιτικά γεγονότα προδιαγράφοντας τις εξελίξεις της επόμενης ημέρας.

Η ετήσια παρουσία του ΟΤ στη ΔΕΘ αποτελεί θεσμό. Με πλούσια ατζέντα θεμάτων, σημαντικούς προσκεκλημένους και ολοκληρωμένη, υψηλής ποιότητας μετάδοση από τις ιστοσελίδες της Alter Ego Media σας προτρέπει να μείνετε συντονισμένοι.

Και φέτος η «καρδιά» της ΔΕΘ χτυπάει στον ΟΤ!

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα 88η ΔΕΘ