Χαρούμενος που οδήγησε τις ΗΠΑ σε ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο μπάσκετ, ο σταρ του NBA Στεφ Κάρι θέλει να τα δώσει όλα με τον ιδρυτή Kevin Plank, της εταιρείας αθλητικών ενδυμάτων Under Armour, όπως αναφέρει το Bloomberg.

FIFA: Γιατί… παίζει μπάλα στο Μαϊάμι – Η μετακόμιση του Ινφαντίνο

«Είμαι μέρος του σχεδιασμού, της εξέλιξης της σειράς και είμαι ενθουσιασμένος που αυτό είναι κάτι που μπορεί να συνεχιστεί ακόμα και μετά το μπάσκετ», δήλωσε ο Curry στο Bloomberg Power Players της Νέας Υόρκης.

Η Under Armour πέρασε δύο δύσκολα χρόνια και έφερε πίσω τον Kevin Plank, ιδρυτή της εταιρείας, ως διευθύνοντα σύμβουλο νωρίτερα φέτος.

Ο Plank δήλωσε ότι η εταιρεία δεν έχει «κάνει αρκετά καλή δουλειά ακόμα λέγοντας στον Steph την ιστορία του μέσω της μάρκας Curry».

Χρυσό συμβόλαιο

Ο Κάρι υπέγραψε πρόσφατα μονοετές συμβόλαιο 62.6 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, παράλληλα με την ανάπτυξη της μάρκας αθλητικών ειδών του με την Under Armour. Η γραμμή εκτείνεται από παπούτσια σε ρούχα και πέρυσι υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με την εταιρεία.

Ως μέρος της συμφωνίας, έγινε πρόεδρος της μάρκας Curry. Τον Απρίλιο του χορηγήθηκαν 75 εκατομμύρια δολάρια σε μετοχές ως μέρος του πακέτου αποζημίωσής του.

Η εταιρεία, εν μέσω μιας προσπάθειας αναδιάρθρωσης, αύξησε πρόσφατα τις ετήσιες προβλέψεις της με τον Plank να αναθεωρεί το λειτουργικό μοντέλο της Under Armour. Η εταιρεία πρόκειται να μετακομίσει στη νέα έδρα της στη Βαλτιμόρη σε λίγους μήνες.

Ο Κάρι, ο οποίος πραγματοποίησε μεγάλες εμφανίσεις στους δύο τελευταίους αγώνες, δήλωσε ότι η αναμενόμενη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου αύξησε την ένταση.

«Ως παίκτης, υπήρχε μια αίσθηση ανακούφισης», είπε ο Κάρι. «Είμαστε η Team USA basketball. Υποτίθεται ότι πρέπει να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport