Τις πόρτες του νέου flagship καταστήματος JD Sports #KingofTrainers στην Ερμού άνοιξε ο βρετανικός κολοσσός JD Sports Fashion Plc., στον οποίο έχουν ενταχθεί τα Cosmos Sport από το 2021. Αξίζει να σημειωθεί πως το JD κατάστημα βρίσκεται στο νεοκλασικό κτήριο της Ερμού 22, και είναι συνολικής επιφάνειας 1.331 τ.μ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας «Το #JDErmou παρέχει μια premium καταναλωτική εμπειρία συμπεριλαμβάνοντας όλα τα latest innovations της ψηφιακής τεχνολογίας, exclusive προϊόντα και όλες τις τελευταίες Premium Sports & Street Fashion συλλογές sneakers και sportswear».

Αθλητικά είδη: Στον «πυρετό» των deals και των εξαγορών

JD Sports: Grand Opening party

Την Παρασκευή 06/09, διοργανώθηκε  ένα μεγάλο Grand Opening party που υποδέχτηκε τους πρώτους επισκέπτες εντός του καταστήματος, με δυνατό live Set από τον DJ. Silence, free energy drinks από την Monster, sneaker customization bar από τον Artdicted και φυσικά JD surprise games για όλους! Γνωστοί influencers & content creators επισκέφτηκαν το νέο κατάστημα απολαμβάνοντας μια αναβαθμισμένη καταναλωτική εμπειρία μαζί με brand ambassadors που εκπροσωπούν αγαπημένα Top Brands όπως Converse, Lacoste και Οn. H βραδιά έκλεισε με ένα Live Performance από τους Toquel και Marseaux, powered by adidas Originals, στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος όπου συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες κόσμου, μπροστά από το μαρμάρινο σιντριβάνι – σημείο αναφοράς της πόλης.

Τσικνάκης: Αντάξιο με αυτά που λειτουργούν σε Λονδίνο, Παρίσι κα Νέα Υόρκη

Ο κ. Μιχάλης Τσικνάκης, CEO του JD|Cosmos Group, δήλωσε σχετικά: «Το νέο μας flagship κατάστημα JD Sports στον ιστορικό δρόμο της Ερμού αποτελεί το 5ο κατάστημα του ομίλου, μετά τα Cosmos Sport, Sneaker 10, Slamdunk και Rundome που βρίσκονται στην καρδιά της Αθήνας! Στόχος μας εξαρχής ήταν να αποκτήσει η Ελλάδα και συγκεκριμένα  η Αθήνα, ένα JD flagship store αντάξιο με αυτά που ήδη λειτουργούν στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου: Λονδίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη, Σίδνεϋ κ.α.».

Τα JD Sports αριθμούν πάνω από 4.500 καταστήματα παγκοσμίως σε 36 χώρες. Το brand έκανε την είσοδό του στην ελληνική αγορά με το πρώτο κατάστημα να ανοίγει τον Σεπτέμβριο του 2022, ενώ επιτυχημένη είναι η πορεία του και στην Κύπρο.

Στο ολοκαίνουργιο JD Sports κατάστημα, όλοι οι sneakerheads και λάτρεις του street fashion έχουν την ευκαιρία να βιώσουν ένα elevated customer experience με μεγάλη ποικιλία από  τα πιο γνωστά brands (Nike, Adidas, New Balance) και τις τελευταίες συλλογές τους, καθώς και exclusive labels όπως Hoodrich και Supply & Demand.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις