
Τη θέση του Γενικού Διευθυντή Εμπορίας της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, αναλαμβάνει από την 9η Σεπτεμβρίου 2024 ο Χάρης Παπουλίδης .
Ο κ. Παπουλίδης διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε σημαντικές εμπορικές θέσεις σε πολυεθνικό περιβάλλον στον κλάδο των καταναλωτικών αγαθών, στην Ελλάδα.
Ο πιο πρόσφατος ρόλος του ήταν αυτός του Γενικού Διευθυντή Marketing Συμβατικών Καπνικών Προϊόντων στην εταιρία Παπαστράτος – Philip Morris International, ενώ έχει εργαστεί και σε άλλες νευραλγικές θέσεις εντός της ίδιας εταιρείας.
Είναι πτυχιούχος Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) στη Διοίκηση Marketing από το Πανεπιστήμιο Loughborough στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο κ. Δημήτρης Χανής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δήλωσε «Καλωσορίζω το νέο Γενικό Διευθυντή Εμπορίας της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, κ. Χάρη Παπουλίδη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει. Η πολυετής εμπειρία που διαθέτει είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει στην υλοποίηση της πράσινης στρατηγικής μας και του επενδυτικού πλάνου που ακολουθούμε με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ενεργειακή μετάβαση για ένα μέλλον με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα».
Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της Holcim, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου, αδρανών και σκυροδέματος στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από 110 χρόνια παρουσίας στην αγορά.
Με ένα δίκτυο περισσότερων από 50 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος ηγείται της μεταστροφής του κλάδου των δομικών υλικών σε έναν κλάδο μικρότερης έντασης άνθρακα, που εφαρμόζει τις αρχές της κυκλικής οικονομίας αναφορικά με τη χρήση των πόρων.
Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει στην ελληνική και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα και βιώσιμες λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις των σύγχρονων αειφόρων κατασκευών.


Latest News

Με ταχείς ρυθμούς ο «γάμος» Entersoft-Softone
Η ενιαία Entersoft-Softone βρίσκεται σε διαδικασία επιλογής εμπορικής ονομασίας, ενοποίησης διοικητικών δομών αλλά και διαμόρφωσης του protfolio λύσεων που θα προσφέρει προς τους πελάτες της

Αktor: Στα 32,4 εκατ. ευρώ το Enterpise Value (EV) της Sun Force One
Η AKTOR Ανανεώσιμες θα καταβάλει ως ίδια συμμετοχή για την αγορά του 51% της Sun Force One το ποσό των 4,1 εκ. ευρώ περίπου

Αρίστος Δοξιάδης: Ένας επενδυτής των start ups αναλαμβάνει την Έρευνα και Ανάπτυξη
Ο Αρίστος Δοξιάδης είναι συνεργάτης στη Big Pi, μια εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων που επενδύει στην Ελλάδα και υποστηρίζει τη φιλόδοξη καινοτομία

Οκτώ νέα αεροσκάφη στο στόλο της Aegean
Προσθέτει 8 νέα αεροσκάφη Airbus A321 - Έφτασε τα 58 στο σύνολο

Εξαφανίζονται τα εκπτωτικά stickers από τα σούπερ μάρκετ - Πώς γίνονται οι προσφορές
Πώς θα αποφύγουμε τις προσφορές «μαϊμού» - Τι λένε προμηθευτές και εκπρόσωποι των σούπερ μάρκετ

Πώς οι τράπεζες θα μειώσουν και άλλο τα «κόκκινα δάνεια» - Το ιστορικό ρεκόρ
Κάτω από 5 δισ. ευρώ τα κόκκινα δάνεια στις τέσσερις συστημικές τράπεζες - Πότε θα επιτύχουν την απόλυτη σύγκλιση με το μέσο ευρωπαϊκό όρο

Στα 17,4 τρισ. θα εκτοξευθούν οι συναλλαγές μέσω κινητών - Τι δείχνει μελέτη
Η αξία των πληρωμών με εικονικές κάρτες, θα αυξηθεί κατά 235% έως το 2029 και θα ανέλθει στα 17,4 τρισεκατομμύρια δολάρια

Αναπτυξιακή Διάσκεψη Κρήτης: Πρέπει να δώσουμε έμφαση στη διαφοροποίηση των ελληνικών προϊόντων
Για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές εξαγωγές στην Αμερική συζήτησαν οι ομιλητές του πάνελ - «Ενίσχυση εξαγωγών στις ΗΠΑ – Ευκαιρίες και Προκλήσεις» - στο πλαίσιο της Αναπτυξιακής Διάσκεψης Κρήτης

BriQ Properties: Πώληση δύο ακινήτων στον Πύργο Αθηνών έναντι 4,23 εκατ.
Τα συγκεκριμένα ακίνητα είναι πλήρως μισθωμένα και είχαν εκτιμηθεί με συνολική αξία 4,15 εκατ. ευρώ

Frigoglass: Σύναψη σύμβασης δανείου με Kar-Tess Holding – Οι όροι
Η Kar-Tess είναι μέτοχος της εισηγμένης, ελέγχοντας τo 48,39%