Εκπλήξεις και μοναδικές στιγμές για όλους επιφυλάσσει το πλούσιο πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 88ης ΔΕΘ, που είναι πόλος έλξης όλων των ηλικιών.

88η ΔΕΘ – OT FORUM: Όσα έγιναν την πέμπτη μέρα

Στη σκηνή των Music Events στην Πύλη του Τόξου ΧΑΝΘ ανέβηκε χθες το Γερμανικό συγκρότημα των Bananafishbones, που τους συνόδευσαν ο DJ «The Micronaut» από τη Λειψία και η Kiki Botonaki, ενώ τη βραδιά έκλεισε ο DJ Ison, γνωστός και για τη συμβολή του στην ανάπτυξη των φεστιβάλ Reworks Festival και Reworks Agora. Την Τρίτη ηταν η σειρά του Νίκου Πορτοκάλογλου μαζί με την Βίκυ Καρατζόγλου, τον Βύρωνα Τσουράπη και τους Ευγενείς Αλήτες. Τις συναυλίες οι επισκέπτες τις παρακολουθούν δωρεάν, μόνο με το εισιτήριο εισόδου στην 88η ΔΕΘ.

Η Τιμώμενη Χώρα, Γερμανία, στο περίπτερο της (13) φιλοξενεί και σήμερα εκδηλώσεις του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, αλλά και εκδήλωση του φορέα German Trade and Invest (εκ μέρους του Federal Ministry for Economic Affairs and Climate Action) με θέμα: “Two Markets, One Mission: German-Greek Cooperation in the Health Economy”. Το πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων της Τιμώμενης Χώρας είναι στη διεύθυνση: https://www.thessalonikifair.gr/sites/default/files/2024/0905/TIF_Programme_Theme_days_2024.pdf

Μεγάλη είναι η συμμετοχή επιχειρήσεων και στην Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων (Β2Β) με εταιρείες από τη Γερμανία. Οι B2B συναντήσεις διοργανώνονται από τη ΔΕΘ-HELEXPO σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) και τον Εκθεσιακό Οργανισμό της Λειψίας. Τα ραντεβού μεταξύ επιχειρήσεων υπερβαίνουν τα 800 και αφορούν σε εταιρείες από τους κλάδους: Ενέργεια – Κυκλική Οικονομία – Αγροτεχνολογία – Γαστρονομία/Τουρισμός – Διατροφή – Τοπικές Γεύσεις – Φαρμακευτικά και Καλλυντικά – Εφοδιαστική Αλυσίδα και Ηλεκτρικά Οχήματα.

Ένα «μπουκέτο» 350 επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα από τους πιο αντιπροσωπευτικούς κλάδους της εγχώριας οικονομίας παρουσιάζεται στα περίπτερα 2 και 3, όπου 47 Επιμελητήρια και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος συμμετέχουν για 7η φορά στη ΔΕΘ. Ξεχωριστές συμμετοχές έχουν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Επιμελητήριο Ημαθίας.

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης αναπτύσσει στο Περίπτερο 16 και τη θεματική ενότητα THESSBUILDING με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο κλάδο της κατασκευής, του εξοπλισμού ξενοδοχείων, της επίπλωσης σπιτιών, της θέρμανσης και των επισκευών μεταλλικών προϊόντων.

Την ίδια στιγμή το «Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού» συνεχίζεται στους χώρους της ΔΕΘ, με περισσότερα από 1.000 μικρά και μεγάλα δώρα να περιμένουν τους επισκέπτες. Καθημερινά περισσότερα από 100 μαγνητάκια, με το λογότυπο της ΔΕΘ-HELEXPO και το σύμβολό της, τον πύργο του ΟΤΕ, τοποθετούνται σε όλους τους χώρους της ΔΕΘ. Όσοι βρίσκουν τα μαγνητάκια του κρυμμένου θησαυρού, σκανάρουν το QR code και βλέπουν άμεσα τι κέρδισαν. Όλα τα μαγνητάκια κερδίζουν μικρά ή μεγάλα δώρα.

Στο Περίπτερο 6 στις 18:30 η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μαγειρεύει πέστροφα με όσπρια και κερνάει τους επισκέπτες της ΔΕΘ. Καθημερινά την ίδια ώρα στο περίπτερο 6 πραγματοποιείται η γιορτή γευσιγνωσίας από τις Περιφέρειες.

Ακόμη παρουσιάστηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα της 56ης διοργάνωσης του Ράλλυ ΔΕΘ, του μακροβιότερου αγώνα ράλλυ της χώρας μετά το Acropolis Rally. Ο αγώνας που διοργανώνει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης το διήμερο 14 & 15 Σεπτεμβρίου, αποτελεί τον τρίτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ ασφάλτου.

Το Ράλλυ ΔΕΘ τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος με την αμέριστη συμπαράσταση της ΔΕΘ-HELEXPO, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, των Δήμων Θεσσαλονίκης, Θέρμης, Πολυγύρου, Αριστοτέλη και Λαγκαδά, ενώ στο πλευρό των διοργανωτών βρίσκονται ως θεσμικοί υποστηρικτές τα κατά τόπους κλιμάκια της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Το πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων της 88ης ΔΕΘ είναι στη διεύθυνση: https://thessalonikifair.gr/el/parallel-events-program

Η 88η ΔΕΘ βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσημη Τράπεζα είναι η ΕΘΝΙΚΗ, Επίσημος Πάροχος Ενέργειας η ΔΕΗ, Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών η AEGEAN AIRLINES, Χορηγός Τηλεπικοινωνιών η NOVA, Official Data Center / Internet Provider η εταιρεία LANCOM, Χορηγός της 88ης ΔΕΘ είναι η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, Επίσημη Μπύρα της 88ης ΔΕΘ είναι η ΝΥΜΦΗ, Επίσημος Συνεργάτης της 88ης ΔΕΘ η LIDL HELLAS, Επίσημο Αυτοκίνητο της 88ης ΔΕΘ η VOLKSWAGEN, Επίσημος Πάροχος Υγείας το ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ, Επίσημος Συνεργάτης Μετακινήσεων η Autohellas HERTZ, Χορηγός Φυσικού Μεταλλικού Νερού της 88ης ΔΕΘ το νερό Πηγή ΟΛΥΜΠΟΥ.
Στα Music Events Live Μεγάλος Χορηγός είναι η DIAGEO, με το Brand «Johnnie Walker», Χορηγός Φιλοξενίας είναι τα Capsis Hotels, Επίσημος Συνεργάτης Ασφαλών Μετακινήσεων & Μεταφορών η Taxiway, Επίσημος Συνεργάτης το NOTOS Θεσσαλονίκης, Χορηγός των Vip Μετακινήσεων η LIMOUSINES GREECE VIP SERVICES, Χορηγός Catering η SAMIOTAKIS και Επίσημος Συνεργάτης Επικοινωνίας το ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ 95,1.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα 88η ΔΕΘ