Καθώς οι εργαζόμενοι της Boeing αποφάσισαν να κατέβουν σε απεργία, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο τα προβλήματα της εταιρείας που βρίσκεται αντιμέτωπη με σωρεία ερευνών και δικαστικών υποθέσεων για σειρά παραπτωμάτων, ατυχημάτων και δυστυχημάτων, άλλη μια σταγόνα προστέθηκε στο ποτήρι πόνου της εταιρείας που κοντεύει να ξεχειλίσει.

Τμήμα από ένα στρατιωτικό αεροσκάφος κατέπεσε σε χώρο στάθμευσης σχολείου της Νότιας Καρολίνας όταν το αεροσκάφος υπέστη «δυσλειτουργία», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Newsweek, μεταξύ άλλων μέσων.

Boeing: Συντριπτικό όχι στη σύμβαση εργασίας- 30.000 εργαζόμενοι κατεβαίνουν σε απεργία

Πιο συγκεκριμένα, ο κώνος της ουράς ενός στρατιωτικού μεταφορικού αεροσκάφους Boeing C-17 Globemaster III έπεσε από τον ουρανό και προσγειώθηκε στο πάρκινγκ του Divine Redeemer School στη πόλη Hanahan στις 4 μ.μ., τοπική ώρα, την Πέμπτη.

Ασφαλής προσγείωση

Ένας εκπρόσωπος της κοινής βάσης Ενόπλων Δυνάμεων στο Τσάρλεστον είπε στο τοπικό κανάλι WCSC News ότι το C-17 Globemaster III προσγειώθηκε με ασφάλεια αφού αντιμετώπισε δυσλειτουργία κατά την πτήση. Το περιστατικό διερευνάται.

Η Κοινή Βάση Τσάρλεστον επιβεβαίωσε στο WCIV News ότι το πλήρωμα του C-17 ειδοποίησε την αεροπορική βάση όταν ο κώνος της ουράς έπεσε κατά τη διάρκεια της πτήσης, πριν επιστρέψει στη βάση.

Στη συνέχεια, μια ομάδα πήγε στο Divine Redeemer School για να ανακτήσει το κομμάτι. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή υλικές ζημιές.

Ο “Trooper Bob” Beres, βετεράνος του Πολεμικού Ναυτικού και παρουσιαστής οδικής κίνησης στο τοπικό κανάλι WCIV-TV, ανέφερε για πρώτη φορά το περιστατικό σε μια ανάρτηση στο X.

Δημοσιεύοντας εικόνες από τον κώνο της ουράς που βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης του σχολείου, ο ρεπόρτερ έγραψε:

«WOW! Μια θεατής μου λέει ότι ο πατέρας της τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες. Αυτό έπεσε από τον ουρανό στο πάρκινγκ του Divine Redeemer School στο Hanahan γύρω στις 4 μ.μ. σήμερα».

Αργότερα ενημέρωσε την ανάρτηση με επιβεβαίωση του τύπου του αεροσκάφους και ότι η βάση γνώριζε τι συνέβη.

C-17 σε κύκλο το επίμαχο τμήμα

Τα προβλήματα της Boeing χειροτερεύουν

Είναι πιθανό αυτή η τελευταία… δυσλειτουργία να είναι άλλος ένας πονοκέφαλος για την Boeing, η οποία αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει πολλαπλές αγωγές μετά από ένα ελαττωματικό πάνελ πόρτας που «έσκασε» σε ένα αεροπλάνο Boeing 737 MAX της Alaska Airlines κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Στο περιστατικό τραυματίστηκαν αρκετοί επιβάτες και ως αποτέλεσμα όλα τα 737 MAX 9 καθηλώθηκαν στο έδαφος ώστε να ελεγχθούν. Αργότερα διαπιστώθηκε ότι η πόρτα δεν είχε τα κατάλληλα μπουλόνια για να ασφαλίσει τα βύσματα της πόρτας.

Μετά από αυτό, ορισμένοι πληροφοριοδότες εξέφρασαν ανησυχίες για την ασφάλεια σχετικά με την Boeing.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή