Νέος πρόεδρος της Ένωσης Λιμένων Κρουαζιέρας Μεσογείου (MedCruise) αναλαμβάνει για της θητεία 2024-2027 η Ελληνίδα Θεοδώρα Ρήγα μετά από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στη Μάλαγα της Ισπανίας στο πλαίσιο της 65 Γενικής Συνέλευσή της. Θα αντικαταστήσει την κα Figen Ayan που παραμένει στο ΔΣ της MedCruise.

Η νέα πρόεδρος είναι Γενική Εμπορική Διευθύντρια και Διευθύντρια Στρατηγικής Επικοινωνίας της ΟΛΘ Α.Ε., έχει διατελέσει Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της MedCruise εκπροσωπώντας διαφορετικούς λιμένες της Μεσογείου, είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και η Εκπρόσωπος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας (ΕΣΕΚ).

Η Γενική Συνέλευση διόρισε επίσης το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, συμπεριλαμβανομένης της Anne-Marie Spinosi από την Corsica Ports ως Senior Vice President και της Laura Cimaglia από το Port of Taranto ως Αντιπρόεδρο.

«Πιστεύω ακράδαντα στην αξία της συλλογικής δράσης ή όπως λέμε στα ελληνικά «είναι στην ενότητα, στεκόμαστε δυνατοί» δήλωσε η κ. Ρήγα. «Με όραμα να συνεχίσουμε το έργο που έχουμε κάνει τόσο καλά, θα αναβαθμίσουμε τις δραστηριότητές μας και θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα, μαζί, διασφαλίζοντας παράλληλα την υπεύθυνη ανάπτυξη της κρουαζιέρας και προς όφελος όλων των λιμανιών και προορισμών της Μεσογείου. Μέσα από τις συλλογικές δράσεις των μελών μας και τις συνέργειες με άλλους συλλόγους και φορείς (UNTWO, ESPO, AIVP, CLIA, IAPH κ.λπ.) συνεργαζόμαστε για τη μεγιστοποίηση της οικονομικής, περιβαλλοντικής και κοινωνικά βιώσιμης ανάπτυξης των λιμανιών, των προορισμών και όλων των ενδιαφερομένων στη Μεσόγειο και παρακείμενες θάλασσες».

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο της medcruise συμμετέχουν: Anne-Marie Spinosi, elected as Senior Vice President (Corsica Ports, France), Laura Cimaglia elected as Vice President (Port of Taranto, Italy), Valeria Mangiarotti (Sardinian Ports, Italy), Cristina De Gregori (Port of Genoa/Savona, Italy), Luz Marina Espiau Moreno (Port Authority of Santa Cruz de Tenerife, Spain), Joško Šupe (Port of Šibenik Authority, Croatia), Dario Barbarić (Dubrovnik Port Authority, Croatia), Maria Belkoleva (Port of Burgas, Bulgaria), Lorenzo Vera Franco (Port Authority of Motril, Spain), Genoveva Climent (Port Authority of Tarragona, Spain), Figen Ayan (Galataport Istanbul, Türkiye), Kyriaki Kampana (Heraklion Port Authority, Greece), Gilson Cruz (Ports of Cabo Verde, Cabo Verde) and Angelos Vlachos (Kavala Port Authority, Greece).

Ποια είναι η Θεοδώρα Ρήγα

Γεννημένη το 1973 στις ΗΠΑ, η Θεοδώρα Ρήγα είναι κάτοχος MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και κατείχε ανώτερες διευθυντικές θέσεις σε εταιρείες λιμενικών, ναυτιλιακών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών τα τελευταία 20 χρόνια. Η κα Ρήγα είναι μέλος της Εθνικής Επιτροπής Κρουαζιέρας και μέλος ΔΣ ναυτιλιακής εταιρείας εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ως Εμπορική Διευθύντρια και ως Σύμβουλος Διοίκησης Στρατηγικής Ανάπτυξης, Πωλήσεων, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας στις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες στην Ελλάδα, παρέχοντας επικοινωνιακή υποστήριξη στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας.

Η Θεοδώρα Ρήγα είναι επίσης Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και εκπρόσωπος του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην Εθνική Επιτροπή Κρουαζιέρας της Ελληνικής Κυβέρνησης.

MEDCRUISE

Η MedCruise είναι η ένωση των Μεσογειακών Λιμένων Κρουαζιέρας και ιδρύθηκε στη Ρώμη τον Ιούνιο του 1996. Η αποστολή της MedCruise είναι να προωθήσει τη βιομηχανία της κρουαζιέρας στη Μεσόγειο και στις γειτονικές θάλασσες.

Η Ένωση βοηθά τα μέλη της να επωφεληθούν από την ανάπτυξη του κλάδου της κρουαζιέρας με την παροχή δικτύωσης, προώθησης και ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης.

Σήμερα, ο σύλλογος έχει 70 μέλη που εκπροσωπούν περισσότερα από 100 λιμάνια σε όλη την περιοχή της Μεσογείου, συμπεριλαμβανομένης της Μαύρης Θάλασσας, της Ερυθράς Θάλασσας και της περιοχής του Εγγύς Ατλαντικού. Επιπλέον έχει 32 συνδεδεμένα μέλη, που εκπροσωπούν άλλες ενώσεις, τουριστικούς φορείς και ναυτικούς ή λιμενικούς πράκτορες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Λιμάνια