Πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την τοπική οικονομία και τους εργαζομένους της Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε τη ΔΕΘ ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη συνάντησή του με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO στο πλαίσιο της 88ης διοργάνωσης. Μάλιστα, τόνισε πως παρακολουθεί την πορεία και την εξέλιξη της έκθεσης.

88η ΔΕΘ – OT FORUM – Δελής: Οι ασκούμενες πολιτικές “πετούν στα σκουπίδια” τις παραγωγικές δυνατότητες»

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, κ. Τάσος Τζήκας, ενημέρωσε τον κ. Κουτσούμπα για τα ποιοτικά και ποσοτικά μεγέθη της 88ης ΔΕΘ, αναφέρθηκε στη σημαντική συμμετοχή της Γερμανίας ως Τιμώμενης Χώρας, ενώ έκανε παράλληλα μια συνοπτική παρουσίαση του έργου της ανάπλασης, αλλά και των τελευταίων εξελίξεων σε αυτό το μέτωπο. Υπογράμμισε μάλιστα τη συμβολή που θα έχει η ανάπλαση στην τόνωση της απασχόλησης στη Θεσσαλονίκη.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO, Δρ Κυριάκος Ποζρικίδης, αναφέρθηκε στη σημαντική συνεισφορά της  Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης στην τοπική οικονομία σε κάθε της διοργάνωση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα 88η ΔΕΘ
88η ΔΕΘ – OT FORUM – Χριστοφοράκης: Πρέπει να καταργηθεί το μνημονιακό τέλος επιτηδεύματος
88η ΔΕΘ |

OT FORUM - Χριστοφοράκης: Πρέπει να καταργηθεί το μνημονιακό τέλος επιτηδεύματος

Ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) μίλησε στο στούντιο του ΟΤ για τη σημασία ενός ελκυστικού για επενδυτές φορολογικού συστήματος