Μια ξεχωριστή λάμψη στο τελευταίο Σαββατοκύριακο της 88ης ΔΕΘ θα δώσει το εντυπωσιακό drone light show, το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.  Σάββατο και Κυριακή στις 21:00 κρατάμε την ανάσα μας και απολαμβάνουμε από τους χώρους της 88ης ΔΕΘ εντυπωσιακούς φωτεινούς, κινούμενους σχηματισμούς, δισδιάστατους και τρισδιάστατους, που είναι εμπνευσμένοι από τη ΔΕΘ και τους στενούς της δεσμούς με τη Θεσσαλονίκη. Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά για ένα σόου που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη μας.

Τα drone light shows –το πρώτο ήδη καθήλωσε τον κόσμο την περασμένη Κυριακή- έχουν σχεδιαστεί από μία από τις κορυφαίες εταιρείες διεθνώς στον σχεδιασμό τέτοιων θεαμάτων, τη Grizzly Entertainment. Τα πυροτεχνήματα του παρελθόντος της ΔΕΘ γίνονται ψηφιακά και δημιουργούν νέες αναμνήσεις για το κοινό της έκθεσης.

Η Μαρίνα Σάττι ρίχνει απόψε το… ζάρι της στη σκηνή των Music Events

Το κοινό της 88ης ΔΕΘ έρχεται να ξεσηκώσει απόψε η ιδιαίτερα δημοφιλής Μαρίνα Σάττι, που ανεβαίνει στη σκηνή των Music Events στις 21:30.

Οι επισκέπτες της 88ης ΔΕΘ μπορούν να παρακολουθούν τις συναυλίες δωρεάν, μόνο με το εισιτήριο εισόδου στην Έκθεση.

Χθες ο Γιώργος Σαμπάνης ενθουσίασε τον κόσμο, που συνέρρευσε για να τον απολαύσει στη σκηνή μαζί με την Klavdia.

Το μουσικό πρόγραμμα της 88ης ΔΕΘ κλείνει την Κυριακή με την εμφάνιση της Κατερίνας Λιόλιου, μιας από τις πλέον ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της.

Σήμερα το απόγευμα στις 18:30 στο περίπτερο 6 η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στρώνει… τραπέζι με ντολμαδάκια Καβάλας, σαραγλί Θάσου και κουραμπιέδες Αλεξανδρούπολης με τη… συνοδεία χορευτικών συγκροτημάτων της περιοχής. Αύριο Κυριακή στον ίδιο χώρο η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ετοιμάζει αλμυρή κολοκυθόπιτα, πλιγούρι με φακές και μια ιδιαίτερη συνταγή με χοιρινό.

Το γερμανικό περίπτερο, παράλληλα με τις εκδηλώσεις επιχειρηματικού, οικονομικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, καλεί σήμερα τους επισκέπτες με έναν ξυλοπόδαρο στην κεντρική σκηνή, ενώ διαθέτει στον κόσμο Photobooth για τη λήψη αναμνηστικών φωτογραφιών από τη συμμετοχή της Γερμανίας ως Τιμώμενης Χώρας.

Εν τω μεταξύ σήμερα και αύριο πραγματοποιείται και το θρυλικό ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ. Ο αγώνας που διοργανώνει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης αποτελεί τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ ασφάλτου. Η πανηγυρική εκκίνηση θα γίνει απόψε στις 21:00 στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ το καθαρά αγωνιστικό μέρος θα εξελιχθεί αύριο με τερματισμό και πάλι στην πλατεία Αριστοτέλους. Το Ράλλυ ΔΕΘ τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος με την αμέριστη συμπαράσταση της ΔΕΘ-HELEXPO, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, των Δήμων Θεσσαλονίκης, Θέρμης, Πολυγύρου, Αριστοτέλη και Λαγκαδά, ενώ στο πλευρό των διοργανωτών βρίσκονται ως θεσμικοί υποστηρικτές τα κατά τόπους κλιμάκια της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Σάββατο και Κυριακή το ωράριο λειτουργίας της 88ης ΔΕΘ είναι 10:00 με 22:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων της 88ης ΔΕΘ: https://thessalonikifair.gr/el/parallel-events-program.

Η 88η ΔΕΘ βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσημη Τράπεζα είναι η ΕΘΝΙΚΗ, Επίσημος Πάροχος Ενέργειας η ΔΕΗ, Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών η AEGEAN AIRLINES, Χορηγός Τηλεπικοινωνιών η NOVA, Official Data Center / Internet Provider η εταιρεία LANCOM, Χορηγός της 88ης ΔΕΘ είναι η ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, Επίσημη Μπύρα της 88ης ΔΕΘ είναι η ΝΥΜΦΗ, Επίσημος Συνεργάτης της 88ης ΔΕΘ η LIDL HELLAS, Επίσημο Αυτοκίνητο της 88ης ΔΕΘ η VOLKSWAGEN, Επίσημος Πάροχος Υγείας το ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ, Επίσημος Συνεργάτης Μετακινήσεων η Autohellas HERTZ, Χορηγός Φυσικού Μεταλλικού Νερού της 88ης ΔΕΘ το νερό Πηγή ΟΛΥΜΠΟΥ.

Στα Music Events Live Μεγάλος Χορηγός είναι η DIAGEO, με το Brand «Johnnie Walker», Χορηγός Φιλοξενίας είναι τα Capsis Hotels, Επίσημος Συνεργάτης Ασφαλών Μετακινήσεων & Μεταφορών η Taxiway, Επίσημος Συνεργάτης το NOTOS Θεσσαλονίκης, Χορηγός των Vip Μετακινήσεων η LIMOUSINES GREECE VIP SERVICES, Χορηγός Catering η SAMIOTAKIS και Επίσημος Συνεργάτης Επικοινωνίας το ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ 95,1.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα