Πρόταση για την εξαγορά του 51% της ΕΤΑΝΑΠ-Σαμαριά εταιρεία εμφιάλωσης νερού κατέθεσε η η Attica Group, στη γενική συνέλευση της εταιρείας, με έδρα τον Στύλο Αποκορώνου Χανίων.

Η πρόταση προβλέπει τιμή 10 ευρώ ανά μετοχή και μέχρι την απόκτηση του συνόλου των μετοχών. Υπενθυμίζεται ότι η Attica κατέχει το 31,9% της ΕΤΑΝΑΠ μέσω της εξαγοράς της ΑΝΕΚ.

Attica Group: Στο τραπέζι placement για να αυξήσει τη διασπορά των μετοχών της

Σύμφωνα με τον κρητικό ιστότοπο zarpanews.gr στην εξ αναβολής συνέλευση παρευρίσκεται ο πρόεδρος του ΔΣ της Attica Group Κυριάκος Μάγειρας, και ο Βασίλης Κορκίδης, πρόεδρος του εμπορικού βιομηχανικού επιμελητηρίου Πειραιά.

Η συνέλευση ξεκίνησε με τοποθέτηση του προέδρου της ΕΤΑΝΑΠ, Μανώλη Αποστολάκη. Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή την αναβολή της Γ.Σ. πριν μερικές εβδομάδες ο επικεφαλής της ΕΤΑΝΑΠ είχε περιγράψει την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας σημειώνοντας ότι πάει πολύ καλά και θα δώσει και μέρισμα.

Παράλληλα, έχει κυκλοφορήσει νέα προϊόντα όπως το φυσικό μεταλλικό νερό «Λευκά Όρη» και τα νερά με λεμόνι, δυόσμο και γκρέιπ φρουτ.

Η ΕΤΑΝΑΠ το 2022 είχε τζίρο 15,6 εκατ ευρώ έναντι 12,6 εκατ ευρώ ένα χρόνο πριν.

Η ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. Α.Ε. (ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ) ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του μακαριστού αρχιεπισκόπου Σελίνου και Κισσάμου Ειρηναίου Γαλανάκη το 1978 ως πολυμετοχική εταιρεία και άρχισε να λειτουργεί το 1980. Μια πολυμετοχική εταιρεία λαϊκής βάσης, η ΕΤΑΝΑΠ εμφιαλώνει και διαθέτει το νερό «Σαμαριά» από τις πηγές Στύλου στα Χανιά Κρήτης.

Tα τελευταία χρόνια, η ETANAΠ έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις στον τεχνολογικό εξοπλισμό και στις κτιριακές εγκαταστάσεις αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες της και αυξάνοντας την παραγωγή και τα σημεία πώλησης στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις