Το ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ για τον ξεχωριστό ρόλο που μπορεί να παίξει η ΔΕΘ υπογράμμισε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, κ. Νίκος Παππάς,  κατά τη σημερινή συνάντησή του με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO στο πλαίσιο της 88ης διοργάνωσης.

Τόνισε δε πως ο ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται τον ρόλο της ΔΕΘ ως ατμομηχανής ανάπτυξης για τη Θεσσαλονίκη.

88η ΔΕΘ – OT FORUM: Όσα έγιναν την όγδοη μέρα

Ιδιαίτερη αναφορά στον θεσμό της Τιμώμενης Χώρας στη ΔΕΘ, που φέτος είναι η Γερμανία, έκανε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, κ. Τάσος Τζήκας. Παράλληλα,  ενημέρωσε τον κ. Παππά για το έργο της ανάπλασης, για όλα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής στο μέτωπο αυτό, αλλά και για τις τελευταίες εξελίξεις.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO, Δρ Κυριάκος Ποζρικίδης, τόνισε πως η εικόνα και της φετινής χρονιάς για τον εκθεσιακό φορέα δείχνει πόσο μεγάλη προοπτική έχει η Έκθεση και μάλιστα αν εξασφαλίσει τις κατάλληλες υποδομές.

Ο κ. Παππάς συναντήθηκε και με τον Σύλλογο Εργαζομένων της ΔΕΘ-HELEXPO, ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκε στα περίπτερα της 88ης ΔΕΘ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα 88η ΔΕΘ
88η ΔΕΘ – OT FORUM – Χριστοφοράκης: Πρέπει να καταργηθεί το μνημονιακό τέλος επιτηδεύματος
88η ΔΕΘ |

OT FORUM - Χριστοφοράκης: Πρέπει να καταργηθεί το μνημονιακό τέλος επιτηδεύματος

Ο γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) μίλησε στο στούντιο του ΟΤ για τη σημασία ενός ελκυστικού για επενδυτές φορολογικού συστήματος