Με λιγότερους πελάτες να επισκέπτονται το Golden Arches καθώς οι πελάτες περιορίζουν τις δαπάνες για εστιατόρια, η McDonald’s επεκτείνει τώρα τη συμφωνία γευμάτων αξίας 5 δολαρίων μέχρι το φθινόπωρο και τον Δεκέμβριο στις περισσότερες αγορές των ΗΠΑ.
Είναι η δεύτερη φορά που η αλυσίδα φαστ φουντ επεκτείνει αυτή τη συμφωνία, η οποία ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι, και άλλο ένα σημάδι ότι η αλυσίδα μπέργκερ θέλει να κερδίσει πίσω πελάτες με χαμηλότερο εισόδημα εν μέσω αντιλήψεων ότι γίνεται πολύ ακριβό.

Σύμφωνα με το Investing.com, η Citi αύξησε την Παρασκευή τον στόχο τιμής της μετοχής της McDonald’s Corporation από 275 δολάρια σε 301 δολάρια, αναμένοντας θετικά τριμηνιαία αποτελέσματα.

Οι μετοχές της McDonald’s αυξήθηκαν περίπου 1,44% στην πρόσφατη διαπραγμάτευση της Παρασκευής.

Τι περιλαμβάνει το γεύμα των 5 δολαρίων

Ενώ τα 5 δολάρια δεν μπορούν να αγοράσουν πολλά αυτές τις μέρες, στα McDonald’s με αυτό το ποσό ο πελάτης παίρνει τέσσερα τεμάχια Nuggets τεσσάρων τεμαχίων, ένα McChicken ή ένα σάντουιτς McDouble. μικρές πατάτες και ένα μικρό αναψυκτικό. Η έκπτωση έρχεται αφότου τα McDonald’s, όπως πολλές αλυσίδες, αύξησαν τις τιμές για να καταπολεμήσουν την εκτίναξη των τιμών των τροφίμων και τον αυξανόμενο πληθωρισμό.

Η αύξηση των τιμών του μενού έχει οδηγήσει πολλούς πελάτες που γνωρίζουν τις τιμές να αναρωτηθούν εάν το γρήγορο φαγητό αξίζει ακόμα τα λεφτά τους. Η McDonald’s ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος ότι η τιμή ενός Big Mac έχει αυξηθεί 21% από το 2019, αλλά ορισμένες αυξήσεις τιμών που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν πιο δραματικές.

Όπως τα Starbucks και άλλες αλυσίδες, η McDonald’s προσφέρει στους πελάτες εκπτώσεις με την ελπίδα ότι θα επιστρέψουν. Η εταιρεία είπε ότι αναμένει περισσότερες προσφορές τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή