Η Samsung Electronics ανακοίνωσε την επιτυχή πιστοποίηση της μνήμης LPDDR4X για αυτοκίνητα της Samsung και για συνδυασμένη χρήση με το Snapdragon Digital Chassis της Qualcomm Technologies. Η μνήμη LPDDR4X πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε συστήματα ψυχαγωγίας (IVI) και υποβοήθησης οδηγού (ADAS) υψηλής τεχνολογίας σε οχήματα.

Η πιστοποίηση της μνήμης LPDDR4X για αυτοκίνητα της Samsung σηματοδοτεί τη δέσμευση της εταιρείας για μακροπρόθεσμη υποστήριξη των πελατών της με μια ποικιλία νέων προϊόντων και τεχνολογιών για εφαρμογές αυτοκινήτων. Αυτό συμβάλλει στη διασφάλιση ισχυρής σταθερότητας στην εφοδιαστική αλυσίδα και ενισχυμένης υποστήριξης για τους συνεργάτες του οικοσυστήματος που χρησιμοποιούν το Snapdragon Digital Chassis.

Περισσότερη τεχνητή νοημοσύνη στα αναδιπλούμενα κινητά της Samsung

«Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων DRAM και NAND με πιστοποίηση AEC-Q100 για αυτοκίνητα, η Qualcomm Technologies αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για μακροπρόθεσμες λύσεις για τους πελάτες μας», δήλωσε ο Hyunduk Cho, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Ομίλου Αυτοκινήτων στον Τομέα Μνήμης της Samsung Electronics. «Μέσω της ηγετικής θέσης της Samsung στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συσκευασία λύσεων μνήμης, η συνεργασία μας με την Qualcomm Technologies μπορεί να συμβάλει στην υποστήριξη ταχέων κύκλων ανάπτυξης, διασφαλίζοντας παράλληλα αξιοπιστία και εξαιρετικό έλεγχο προϊόντων, τα οποία είναι απαραίτητα για την αυτοκινητοβιομηχανία».

Η Samsung αναπτύσσει, επίσης, την επόμενη γενιά μνήμης LPDDR5 για αυτοκίνητα, με τα δείγματα να αναμένεται να είναι διαθέσιμα εντός του τέταρτου τριμήνου του τρέχοντος έτους. Το προϊόν LPDDR5 θα μπορεί να υποστηρίζει την υψηλότερη ταχύτητα που διατίθεται σήμερα στην αγορά μνήμης για αυτοκίνητα, έως και 9,6 gigabits ανά δευτερόλεπτο (Gbps), ακόμη και σε ακραίες θερμοκρασίες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Ποιοι διαμορφώνουν τις επιλογές των παιδιών
Τεχνολογία |

Ποιοι διαμορφώνουν τις επιλογές των παιδιών - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς

Τι γίνεται αν οι influencers που θαυμάζουν τα παιδιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατευθύνουν με μη εμφανή τρόπο τις επιλογές τους προς κατευθύνσεις που όχι μόνο είναι λανθασμένες αλλά και δυνητικά επικίνδυνες;