Χάος προκάλεσε με το σχόλιο που ανήρτησε ο Ίλον Μασκ, στην πλατφόρμα X, λίγες ώρες μετά την νέα απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης του Twitter απάντησε σε ερώτημα που έθεσε χρήστης του X.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα του χρήστη για τα κίνητρα των επίδοξων δολοφόνων του πρώην προέδρου των ΗΠΑ,  ο μεγιστάνας της τεχνολογίας έγραψε «Και κανείς δεν προσπαθεί καν να σκοτώσει τον Μπάιντεν ή την Κάμαλα», συνοδεύοντας το σχόλιό του με το emoji μιας σκεπτικής φατσούλας.

Η ανάρτηση που διέγραψε ο Ίλον Μασκ

Έντονες αντιδράσεις

Η ανάρτησή αυτή προκάλεσε αμέσως έντονες αντιδράσεις, με πολλούς σχολιαστές να κατηγορούν τον Μασκ ότι είναι ένοχος για υποκίνηση βίας εις βάρος του προέδρου και της αντιπροέδρου των ΗΠΑ και να καλούν την αμερικανική κυβέρνηση να διακόψει τα συμβόλαιά της με τον μεγιστάνα, τα οποία αφορούν τη συνεργασία της NASA με την εταιρεία του SpaceX.

Άλλοι επιτέθηκαν στον Μασκ χρησιμοποιώντας αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή. «Να ένα ακόμη παράδειγμα γιατί σε μισούν τα παιδιά σου», έγραψε ο ηθοποιός Μπίλι Μπόλντουιν σε ανάρτησή του. Ο ρεπόρτερ των New York Times Ντέιβ Ίτσκοφ σχολίασε ότι αυτού του είδους η συμπεριφορά εξηγεί το γεγονός ότι το «Χ» αντιμετωπίζει προβλήματα με τους διαφημιζόμενους.

Διέγραψε την ανάρτηση

Έχοντας να αντιμετωπίσει μία θύελλα επικρίσεων ο Ίλον Μασκ διέγραψε την ανάρτησή του και σήμερα το πρωί προχώρησε σε δύο αναρτήσεις, με τις οποίες προσπάθησε να δικαιολογήσει το σχόλιο.

«Ένα μάθημα που έμαθα είναι πως, το να λες κάτι σε μια ομάδα και να προκαλεί γέλιο δεν σημαίνει ότι αυτό θα είναι και ξεκαρδιστικό ως ανάρτηση στο Χ», έγραψε αρχικά ο δισεκατομμυριούχος.

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε στην ανάρτηση του το εξής: «Όπως αποδείχτηκε, τα αστεία είναι πολύ λιγότερο αστεία εάν οι άνθρωποι δεν ξέρουν σε τι πλαίσιο λέγονται και είναι διατυπωμένα γραπτώς».

Ίλον Μασκ: Οι νέες αναρτήσεις

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα