Σε ύφεση είναι η φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρου που εκδηλώθηκε περίπου στις 5.30 το απόγευμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωσε που εξέδωσε η εταιρεία, σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil.

Η φωτιά, αναφέρει η εταιρεία, ξέσπασε από άγνωστη αιτία, ενώ τρεις εργαζόμενοι, συνεργαζόμενης εταιρείας εργολάβων,  τραυματίσθηκαν ελαφρά και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

H ανακοίνωση της Motor Oil

«Σήμερα 17 Σεπτεμβρίου στο χώρο των μονάδων διύλισης του νοτίου διυλιστηρίου των διυλιστηρίων της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους εκδηλώθηκε σοβαρής έκτασης πυρκαγιά από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες. Η κατάσταση είναι σε ύφεση.

Motor Oil: Βίντεο και εικόνες από την μεγάλη φωτιά στους Αγίους Θεοδώρους

Από την πυρκαγιά έχουν τραυματιστεί ελαφρά στα άνω άκρα 3 εργαζόμενοι συνεργαζόμενης εταιρείας εργολάβων, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου και λαμβάνουν όλη την αναγκαία φροντίδα.

Από την αρχή του συμβάντος είμαστε σε αγαστή και συνεχή συνεργασία με τις αρχές. Ευχαριστούμε το Πυροσβεστικό Σώμα και τους ανθρώπους του, αλλά και τους ανθρώπους μας στο διυλιστήριο για τη συνεργασία τους από την πρώτη στιγμή».

Φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους

Μήνυμα 112

Νωρίτερα είχε σταλθεί και μήνυμα που 112 που ζητούσε από τους πολίτες να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Η φωτιά οδήγησε σε διακοπή κυκλοφορίας του προαστιακού στο τμήμα μεταξύ Κινέτας – Κορίνθου. Με εντολή της Πυροσβεστικής και του ΟΣΕ, η αμαξοστοιχία 1324 παρέμεινε στον σταθμό της Κινέτας και η αμαξοστοιχία 1327 στον σταθμό της Κορίνθου. Αναμένονται καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων.


Αργότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Κινέτα – Κόρινθος και αναμένεται σταδιακή ομαλοποίηση των δρομολογίων του Προαστιακού.

Σημειώνεται πως αμέσως μετά το ξέσπασμα της φωτιάς, στο σημείο έφτασαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, 2 απλά και 1 κινητή ιατρική μονάδα, ενώ ταυτόχρονα ετέθησαν σε αυξημένη ετοιμότητα από το ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ το Γ.Ν Κορίνθου και το Θριάσιο Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις