Ο θρύλος του μπάσκετ Μάικλ Τζόρνταν βρήκε επιτέλους αγοραστή για την πολυτελή του έπαυλη στα προάστια του Σικάγο και βρίσκεται σε καλό δρόμο για να τερματίσει τον μακροχρόνιο αγώνα του για να πουλήσει ένα από τα πιο εμβληματικά σπίτια στην περιοχή, αναφέρει το Bloomberg.

Nike: Το στοίχημα στην αγορά της Κίνας με τα παπούτσια του Τζόρνταν

Για το σπίτι στο εύπορο προάστιο Χάιλαντ Παρκ υπογράφηκε συμβόλαιο την Κυριακή, σύμφωνα με την Κάθριν Μάλκιν της Compass Inc., η οποία αρνήθηκε να παράσχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμφωνία.

Χτισμένο το 1995, κατά τη διάρκεια της ακμής του χρόνου του Jordan στους Chicago Bulls της Εθνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ, το σπίτι βρίσκεται σε οικόπεδο επτά στρεμμάτων και διαθέτει εννέα υπνοδωμάτια και 19 μπάνια, σύμφωνα με δημόσια καταχώριση για το σπίτι.

Το κατάλυμα των 32.000 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει εσωτερικό γήπεδο μπάσκετ πλήρους μεγέθους, αίθουσα πούρων και γυμναστήριο στο σπίτι. Ο αριθμός φανέλας του κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα, 23 ετών, βρίσκεται στην πύλη του ακινήτου.

Το ακίνητο καταχωρήθηκε αρχικά το 2012 με τιμή 29 εκατομμυρίων δολαρίων ή 887 δολάρια το τετραγωνικό πόδι. Μια σειρά από περικοπές τιμών έφεραν την τιμή στα 14,9 εκατομμύρια δολάρια το 2015, όπου παρέμεινε από τότε. Το Crain’s Chicago Business ανέφερε για πρώτη φορά την είδηση της πώλησης.

Η αγορά πολυτελών ακινήτων του Σικάγο έχει γνωρίσει κινητικότητα τους τελευταίους μήνες

Η αγορά πολυτελών ακινήτων του Σικάγο έχει γνωρίσει κινητικότητα τους τελευταίους μήνες, παρά την επιβράδυνση σε εθνικό επίπεδο στην αγορά κατοικίας, αν και ορισμένες έχουν κλείσει με απότομες εκπτώσεις.

Τον περασμένο μήνα, ένα αρχοντικό σε οκτώ οικόπεδα της πόλης στην εύπορη γειτονιά του Lincoln Park, έκλεισε για 15 εκατομμύρια δολάρια μετά από μια αρχική τιμή καταχώρισης 50 εκατομμυρίων δολαρίων πριν από οκτώ χρόνια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News