Σε μια εποχή που η βιωσιμότητα αποτελεί τον θεμέλιο λίθο των επιχειρηματικών αποφάσεων, η Greenvolt Next συνεχίζει να πρωταγωνιστεί με λύσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Η πρόσφατη συνεργασία της με την Tikun Olam Ελλάδος, την πρώτη εταιρεία φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα, αποδεικνύει πώς η καινοτομία και η τεχνογνωσία μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Η Tikun Olam Ελλάδος, με στρατηγική προσανατολισμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη και στην υιοθέτηση πράσινων πρακτικών, υλοποιεί καινοτόμες πρωτοβουλίες που μειώνουν το ανθρακικό της αποτύπωμα συμβάλλοντας στην παγκόσμια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Στο πλαίσιο αυτό η σύμπραξή της με την Greenvolt Next για την εγκατάσταση του νέου φωτοβολταϊκού συστήματος είναι ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Tikun Olam Ελλάδος επέλεξε τη λύση Solar EPC – Risk Free της Greenvolt Next, μία ολοκληρωμένη προσέγγιση που περιλαμβάνει την αδειοδότηση, τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή του νέου φωτοβολταϊκού συστήματος ισχύος 662,2 kWp. Το αποτέλεσμα; Ένα σύστημα που εξασφαλίζει την παραγωγή 886.100 kWh πράσινης ενέργειας ετησίως, καλύπτοντας το 35% των ενεργειακών αναγκών της μονάδας και μειώνοντας τις εκπομπές CO2 κατά 346 τόνους ετησίως.

Ο κ. Διονύσης Ανάργυρος, Εμπορικός Διευθυντής της Greenvolt Next, επισημαίνει: «Η συνεργασία με την Tikun Olam Ελλάδος αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα του πώς οι εταιρείες μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την επίτευξη σημαντικών περιβαλλοντικών στόχων. Στη Greenvolt Next, είμαστε αφοσιωμένοι στην προώθηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, βοηθώντας επιχειρήσεις όπως η Tikun Olam Ελλάδος να μειώσουν το ενεργειακό τους κόστος και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα».

To βίντεο του έργου

Με την ολοκλήρωση της φωτοβολταϊκής εγκατάστασης, η Greenvolt Next επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να στηρίξει εταιρείες που επιθυμούν να υιοθετήσουν ένα πιο βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο, προσφέροντας ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις που συνδυάζουν οικονομία και σεβασμό στο περιβάλλον.

Η Greenvolt Next, με παρουσία στην Ελλάδα από το Μάρτιο του 2023, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις χρηματοδότησης και εγκατάστασης Φ/Β συστημάτων αυτοπαραγωγής και ιδιοκατανάλωσης για επιχειρήσεις που υποστηρίζουν πλήρως τον ενεργειακό μετασχηματισμό των εταιρειών και συμβάλλουν στη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματός τους.

Τα αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του 2024 είναι ιδιαίτερα σημαντικά και αποδεικνύουν τη συνεχή αφοσίωση της εταιρείας στη στήριξη των επιχειρήσεων για τη μείωση του ενεργειακού τους κόστους και του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Η εταιρεία ολοκλήρωσε 14 έργα συνολικής ισχύος 2.987 kWp και παραγωγής 4.556.791 kWh, συμβάλλοντας στη μείωση εκπομπών CO2 κατά 2.767 τόνους ετησίως.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις