Η Alphabet Education, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και του ΑΚΜΗ, ανακοίνωσε την αποχώρηση της κ. Μαριάννας Πολιτοπούλου από τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου του Ομίλου, για προσωπικούς λόγους. Προσωρινά καθήκοντα διοίκησης αναλαμβάνει ο Πρόεδρος της ΑΚΜHΣ και του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, κ. Κωνσταντίνος Ροδόπουλος.

Την εξέλιξη είχε προβλέψει το σημερινό Inside Stories το οποίο αποκάλυψε ότι η πρώην CEO της ασφαλιστικής ΝΝ και νυν μέλος του ΔΣ της Attica Bank, φερόταν να μην εκπληρώνει τις προσδοκίες της ιδιοκτησίας της BC Partners. Αν και το fund τον Δεκέμβριο του 2023 καλωσόριζε μετ’ επαίνων το στέλεχος στην Alphabet Education.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Alphabet Education, κ. Nίκος Σταθόπουλος, «ευχαριστούμε θερμά την Μαριάννα για τη συνεργασία και τη συμβολή της και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα μελλοντικά της επαγγελματικά βήματα.

» Στην Alphabet Education παραμένουμε προσηλωμένοι στη δημιουργία ενός σύγχρονου και καινοτόμου εκπαιδευτικού ομίλου, καθώς και στη δέσμευσή μας για αναβάθμιση της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής κατάρτισης της νέας γενιάς στην Ελλάδα, δίνοντας έμφαση στην παροχή σπουδών υψηλής ποιότητας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις