Ενόψει των επικείμενων εκλογών του τριτοβάθμιου οργάνου εκπροσώπησης των Ελλήνων εμπόρων, μια σειρά από συνδικαλιστικές δυνάμεις από τη Θεσσαλονίκη προχωρούν σε μια ενωτική κίνηση, καθώς έμποροι από τις μεγαλύτερες ομοσπονδίες της χώρας, δήλωσαν την συστράτευσή τους, «με μοναδικό στόχο την δημιουργία μιας νέας ανανεωμένης, σύγχρονης και ισχυρής Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπόρων Ελλάδας (ΕΣΕΕ)», όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωσή τους.

ΕΣΕΕ: Ζητά βελτίωση των όρων χρηματοδότησης και μεγαλύτερο μερίδιο απο τους ευρωπαϊκούς πόρους

Επικεφαλής αυτής της προσπάθειας τίθεται ο επί 6 χρόνια αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ, Σταύρος Καφούνης, ο οποίος δήλωσε:

Δήλωση Καφούνη για εκλογές ΕΣΕΕ

«Με τους εκλεκτούς συναδέλφους Δώρο Καπράλο αντιπρόεδρο ΕΣΕΕ και πρόεδρο Ε.Σ. Πειραιά , Νίκο Νομικό μέλος του ΔΣ της ΕΣΕΕ και πρόεδρο Ε.Σ. Σαντορίνης, εκπροσωπώντας την μεγαλύτερη ομοσπονδία της χώρας, μεταβήκαμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ώστε να συναντήσουμε τους νεοεκλεγέντες Προέδρους: Φανή Μπλίουμη Κεντρικής και Αν.Μακεδονίας-Θράκης, Ελμαλόγλου Νεκτάριο, Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας , Αντώνη Φραντζή Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης και Κωνσταντίνο Δημάδη μέλος ΔΣ ΕΣΕΕ, όλοι μαζί να δηλώσουμε την συστράτευση μας για την δημιουργία μιας νέας, ανανεωμένης, σύγχρονης και ισχυρής ΕΣΕΕ, ενόψει των επικείμενων εκλογών.

Ως επικεφαλής αυτής της προσπάθειας, αισθάνομαι μεγάλη την ευθύνη να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων των Ελλήνων εμπόρων, σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους για τον κλάδο, με πολλές ευκαιρίες αλλά και τεράστιες προκλήσεις που απειλούν την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων αλλά και αυτού καθ’ αυτού του φορέα.

Με την αγαστή συνεργασία, καταρχάς των συναδέλφων που σήμερα μοιραστήκαμε το ίδιο όραμα, αλλά και με την δέσμευση ότι το έργο μας θα στηριχθεί στις βάσεις που επί έξι χρόνια έχει θέσει με απόλυτη επιτυχία ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Καρανίκας, είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσουμε τις προσδοκίες, όπως έχουμε καταφέρει έως σήμερα όπου δραστηριοποιηθήκαμε ενωμένοι.

Από αύριο, θα ξεκινήσω την προσπάθεια ώστε όλοι οι έμποροι, σε κάθε γωνιά της χώρας, να σταθούν δίπλα μας και να συνεισφέρει η κάθε μία και ο καθένας, όπου και όπως επιθυμεί.

Ο αγώνας είναι δύσκολος και τα προβλήματα πολλά, γι’ αυτό δεν περισσεύει κανείς!»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Μυτιληναίος: Θα έχουμε διπλάσιο ή τριπλάσιο μέγεθος στην επόμενη 5ετία
Επιχειρήσεις |

Μυτιληναίος: Θα έχουμε διπλάσιο ή τριπλάσιο μέγεθος στην επόμενη 5ετία

Η πρόσφατη μετονομασία μας είναι ένα απτό παράδειγμα της δέσμευσής μας να παραμένουμε προσαρμοστικοί και δυναμικοί σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, είπε ο Ευ. Μυτιληναίος για τη Metlen