Σε διαγωνισμούς του ελληνικού δημοσίου προτίθεται να συμμετέχει στο μέλλον σε διαγωνισμούς του για την προμήθεια κάποιων ειδών ανακοίνωσε η ΕΛΒΕ, στα πλαίσια σύγκλησης της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την 30/9/2024 με θέμα την διεύρυνση του σκοπού της.

ΕΛΒΕ: Διανομή μερίσματος ύψους 0,40 ευρώ

«Η διοίκηση της εταιρείας δεν δύναται να προβεί σε εκτίμηση της επίδρασης της παραπάνω διεύρυνσης του σκοπού της στα μελλοντικά της οικονομικά στοιχεία, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ΕΛΒΕ και το Χρηματιστήριο Αθηνών

Η ΕΛΒΕ Α.Ε ιδρύθηκε το 1971 και έχει έδρα την Καβάλα στη Βόρεια Ελλάδα. Ηταν η πρώτη εταιρία στο χώρο των ενδυμάτων που μπήκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών, το 1995.

Η κύρια δραστηριότητα της ΕΛΒΕ είναι η εμπορία στολών, ενδυμάτων εργασίας και εξοπλισμού ατομικής προστασίας (ΜΑΠ), προμηθεύοντας κορυφαία δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα όπως ο Ελληνικός και Γερμανικός Στρατός/Αστυνομία, σιδηροδρομικές εταιρείες, εταιρείες Πετρελαίου & Ηλεκτρισμού, μουσεία, αεροπορικές εταιρείες κ.α.

Από το 2008 και μετά η ΕΛΒΕ επενδύει στο χώρο της ενέργειας και ειδικά των ανανεώσιμων πηγών (ΑΠΕ). Στο ενεργειακό δυναμικό της εταιρείας έχουν ενταχτεί φωτοβολταϊκά πάρκα συνολικής ισχύος 5,2MW με προοπτικές ανάπτυξης.

Το e-shop της εταιρείας δραστηριοποιείται σε 4 βασικές κατηγορίες ρούχων και αξεσουάρ: Αστυνομίας, Στρατού, Εργασίας και Outdoor.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΛΒΕ δημιουργήθηκε το 2021. Εξυπηρετεί πελάτες λιανικής και εμπορεύεται προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και ρουχισμό εργασίας. Το e-shop δραστηριοποιείται σε 4 βασικές κατηγορίες ρούχων και αξεσουάρ: Αστυνομίας, Στρατού, Εργασίας και Outdoor.

Οι πωλήσεις της εταιρείας για το α’ εξάμηνο του 2024 σε 6.335 χιλ. ευρώ έναντι 7.286 χιλ. ευρώ του πρώτου εξαμήνου 2023, παρουσιάζοντας μείωση ποσού 951 χιλ. ευρώ ήτοι ποσοστού 13,05%. Ο αριθμός του απασχολούμενου προσωπικού κατά την 30/6/2024 ήταν 13 άτομα και κατά την 30/6/2023 14 άτομα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις