Σε Σώμα ανασυγκροτήθηκε η Επιτροπή Ελέγχου της Τράπεζας Πειραιώς με καθήκοντα προέδρου να αναλαμβάνει η Anne Weatherston, (Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.).

Σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 4449/2017, σε συνδυασμό με τις διατάξεις των Ν. 4706/2020, Ν. 4548/2018, και σε συνέχεια της από 19.09.2024 παραίτησης του Μη Εκτελεστικού Μέλους Δ.Σ., κ. Περικλή Δοντά από το Διοικητικό Συμβούλιο και τις Επιτροπές του Δ.Σ. στις οποίες συμμετείχε, καθώς και της από 19.09.2024 απόφασης Δ.Σ. σχετικά με τη συνέχιση της λειτουργίας της Επιτροπής Ελέγχου χωρίς την αντικατάσταση του παραιτηθέντος Mέλους, η Επιτροπή Ελέγχου ανασυγκροτείται σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: κα. Anne Weatherston κόρη του John Weatherston, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

Η κα. Weatherston διαθέτει επαρκή εμπειρία στη χρηματοοικονομική διαχείριση, τη λογιστική και τον έλεγχο, καθώς και τις απαιτούμενες γνώσεις για την εποπτεία των ελεγκτικών διαδικασιών και των λογιστικών ζητημάτων με τα οποία ασχολείται η Επιτροπή. Η κα. Weatherston θα παρίσταται στις συνεδριάσεις της Επιτροπής που αφορούν την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων.

Αντιπρόεδρος: κ. Σολομών Μπεράχας υιός του Αλβέρτου Μπεράχα, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

Μέλη:

-κ. Karel De Boeck υιός του Gerard De Boeck, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ., Ανώτατο Ανεξάρτητο Μέλος

-κ. David Hexter υιός του Richard Hexter, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

-κα. Maria Semedalas (Μαρία Συμιγδαλά) κόρη του Ηλία Συμιγδαλά, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις