Κεφαλαιοποιώντας την εμπειρία 167 χρόνων στον ενεργειακό τομέα, καθώς και τον σεβασμό και την συνέπεια προς τον καταναλωτή, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους ενέργειας στην Ελλάδα.

Με μια μακρά ιστορία επιτυχίας στον τομέα του φυσικού αερίου και μια δυναμική παρουσία στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και έχει αναδειχθεί σε έναν διαχρονικά αξιόπιστο συνεργάτη.

Ηγετική Θέση στο Φυσικό Αέριο

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Με μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 29% στην ελληνική αγορά φυσικού αερίου, είναι στην πρώτη θέση πανελλαδικά σε επίπεδο καταναλώσεων, ενώ στην Αττική το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας διατηρεί την πρωτιά τόσο στην προτίμηση νέων πελατών όσο και στο μερίδιο αγοράς με ποσοστό που ξεπερνά το 70%.

Η συνεχής εξέλιξη με επενδύσεις σε τεχνολογίες αιχμής, με τη στήριξη του Μετόχου της, ΔΕΠΑ Εμπορίας, και η αφοσίωση στην εξυπηρέτηση των πελατών με ολοκληρωμένες και στοχευμένες λύσεις έχουν συμβάλει στην οικοδόμηση μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης.

Δυναμική Είσοδος στην Αγορά Ρεύματος

Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει επεκτείνει σημαντικά την παρουσία της στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. Με διαρκώς αυξητικές τάσεις στην πελατειακή της  βάση το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας έχει καταφέρει να κερδίσει ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς, της τάξης του 3,37%.

Η στρατηγική της εταιρείας, που βασίζεται στην παροχή ανταγωνιστικών τιμολογίων, καινοτόμων προϊόντων και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης, αποφέρει καρπούς, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στα στοιχεία ανάπτυξής της.

Καινοτόμα Προϊόντα και Ανταγωνιστικές Τιμές

Το 2024 είναι αναμφισβήτητα μια πολύ σημαντική χρονιά για την αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα με το λανσάρισμα του χρωματικού κώδικα στα τιμολόγια.

Σε μια περίοδο δύσκολη για τα ελληνικά νοικοκυριά, η οποία κορυφώθηκε τους καλοκαιρινούς μήνες με την εκτόξευση των λογαριασμών ρεύματος, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας ανταποκρίθηκε άμεσα στις προσδοκίες και ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντας όλη την χρονιά ανταγωνιστικά τιμολόγια με συνέπεια στις χαμηλές τιμές.

Συνεχίζοντας την πορεία του 2023, οπότε και είχε την κατά μέσο όρο χαμηλότερη τιμή ρεύματος, η εταιρεία παρουσίασε πρώτη ένα καινοτόμο πρόγραμμα, το “ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΠΛΕ” το οποίο προσφέρει στους καταναλωτές σταθερή τιμή για διάστημα 8 μηνών, εξασφαλίζοντας έτσι την προστασία τους από τις διακυμάνσεις της αγοράς.

Επίσης, στο Πράσινο τιμολόγιο, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας  προσφέρει το χαμηλότερο τιμολόγιο, μετά τον δεσπόζοντα πάροχο, από την αρχή του έτους και ιδιαίτερα κατά το θερινό τρίμηνο των υψηλών καταναλώσεων, ενώ στο Κίτρινο, είχε τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς στο ρεύμα για τον Ιούλιο (0,077€/kWh) και τον Σεπτέμβριο, 0.072€/kWh.

Προσήλωση στη βιωσιμότητα

Οι «πράσινες» λύσεις και οι καινοτόμες υπηρεσίες εξοικονόμησης ενέργειας που μεγιστοποιούν το όφελος των καταναλωτών και παράλληλα σέβονται το περιβάλλον, αποτελούν στρατηγική επιλογή της εταιρείας στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξής της.

Μέσα από στρατηγικές συνεργασίες, όπως αυτή με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για τη δημιουργία του μεγαλύτερου σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα, χωρητικότητας 50 θέσεων, η εταιρεία παραμένει συνεπής στη δέσμευσή της για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών ενέργειας που φέρνουν τη νέα εποχή στην ενέργεια.

Η τελευταία της πρωτοβουλία να προσφέρει μια ανεπανάληπτη οδηγική εμπειρία στους επισκέπτες της φετινής ΔΕΘ, μετατρέποντας τη Formula 1 σε ηλεκτρική και σχεδιάζοντας μια πραγματική διαδρομή στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, ανέδειξε τη σύνδεση της εταιρείας με την ηλεκτροκίνηση και τις προθέσεις της να έχει ηγετικό ρόλο και σε αυτόν τον τομέα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ενέργεια