Φτωχότερη είναι σήμερα η Ελληνική Επιχειρηματικότητα, μετά την απώλεια ενός διακεκριμένου μέλους της, του Χρήστου Παπαδημητρίου.

«Εκπρόσωπος της τρίτης γενιάς, κατέχοντας τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρίας Καλαμάτα Παπαδημητρίου και Μέλος της Ιδρυτικής ομάδας της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ξεχώριζε με την ακλόνητη πίστη στις αξίες της ελληνικής επιχειρηματικότητας, εργάστηκε αδιάκοπα για την ενίσχυση της ελληνικής παραγωγής και της συλλογικότητας που εκφράζει η πρωτοβουλία μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η πρωτοβουλία για την απώλεια του Χρήστου Παπαδημητρίου.

Kalamata Papadimitriou: «Εφυγε» ο επιχειρηματίας Χρήστος Παπαδημητρίου

Όπως επισημαίνει στο σχετικό ψήφισμα, «ο Χρήστος Παπαδημητρίου ήταν πάντα άνθρωπος με ακέραιο χαρακτήρα, ευγένεια ψυχής και ανιδιοτέλεια. Στην επαγγελματική του πορεία, δεν δίστασε να προσφέρει όραμα και τόλμη, θέτοντας τις βάσεις για μια νέα εποχή συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων. Ως επιχειρηματίας, αλλά και ως φίλος, συνεργάτης και αφοσιωμένος οικογενειάρχης άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του σε όλους όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

Οι εταιρείες-Μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του και εύχονται το ήθος και το έργο του να αποτελέσουν φωτεινό παράδειγμα για τις επόμενες γενιές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας, σε ένδειξη φόρου τιμής για το ιδρυτικό Μέλος της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, σε έκτακτη συνεδρίασή του την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος:

1) να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος

2) να εκπροσωπηθεί απο το Προεδρείο και Μέλη του ΔΣ στην εξόδιο ακολουθία

3)να καταθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη του σύμφωνα με τις επιθυμίες της οικογένειάς,

4)να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τύπο

5)να ανακοινωθεί το παρόν ψήφισμα σε όλα τα Μέλη»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις