Καλοσυνάτος, ευγενικός και δραστήριος επιχειρηματίας, αθλητής και τρυφερός πατέρας ήταν ο Χρήστος Παπαδημητρίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 44 του χρόνια.

Ο επιχειρηματίας, οποίος το τελευταίο διάστημα έδωσε μάχη για τη ζωή του, δεν τα κατάφερε, σκορπώντας θλίψη και στην επιχειρηματική κοινότητα, της οποίας ήταν μέλος, ως τρίτη γενιά της εταιρείας Παπαδημητρίου Χ.Κ. Α.Β.Ε.Τ., γνωστή για τα προϊόντα «Kalamata Papadimitriou».

Σούπερ μάρκετ: Έπιασε «ταβάνι» η ιδιωτική ετικέτα; Τι δείχνουν τα στοιχεία

Kalamata Papadimitriou

Από αριστερά: Ο Κώστας και ο Χρήστος Παπαδημητρίου

Kalamata Papadimitriou: Η συμβολή του στην εταιρεία

Η εταιρεία με έδρα την Καλαμάτα έχει περισσότερα από 80 χρόνια παράδοσης στην τυποποιητική και εξαγωγική δραστηριότητα στον τομέα του ελαιολάδου, του βαλσαμικού ξιδιού, της μουστάρδας και άλλων τροφίμων.

Ο Χρήστος Παπαδημητρίου ανέλαβε τα ηνία της Kalamata Papadimitriou το 2004 από τον πατέρα του Κώστα και υπό την καθοδήγησή του αναπτύχθηκαν νέες σειρές προϊόνταν βασισμένες στο βαλσαμικό κύδι, όπως οι κρέμες βαλσαμικού και οι μεσογειακές μουστάρδες, αξιοποιώντας τοπικά υλικά όπως φρούτα της μεσσηνιακής γης, σύκα και ρόδια.

Επί των ημερών του, το 2013 η εταιρεία εντάχθηκε στο διεθνές δίκτυο Endeavor, ως η πρώτη ελληνική εταιρεία τροφίμων, ενώ ένα χρόνο μετά έγινε μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Όπως σημειώνουν τα eleftheriaonline και messinialive, ο πρόεδρος και CEO της Kalamata Papadimitriou, ήταν παντρεμένος με τη Σεβαστή Σκούλικα και μαζί είχαν δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Νικόλα.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο στις 11 π.μ. στον ναό της Υπαπαντής στην Καλαμάτα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ανισότητα: Οι 9 στους 10 Έλληνες απαιτούν αλλαγή του οικονομικού συστήματος
Επικαιρότητα |

Oι 9 στους 10 Έλληνες απαιτούν αλλαγή του οικονομικού συστήματος

Στην Ελλάδα το 72% πιστεύει ότι τα σημερινά παιδιά θα ζήσουν χειρότερα από τους γονείς τους και το 95% θεωρεί ότι η ανισότητα οφείλεται στην υπερβολική πολιτική επιρροή της οικονομικής ελίτ