Την κυκλοφορία τριών νέων υπηρεσιών ταξί στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε η Uber προσφέροντας, όπως υποστηρίζει, «πιο αξιόπιστες, άνετες και “πράσινες” διαδρομές».

Ο έφηβος που «χτύπησε» Microsoft, Uber και Samsung

Από σήμερα, οι χρήστες της εφαρμογής θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών ανάλογα με τις ανάγκες που θέλουν να καλύψουν: Taxi Priority, Taxi Comfort και Taxi Green.

Η Uber επιδιώκει να μετατραπεί σε πλατφόρμα μηδενικών εκπομπών μέχρι το 2040

Το Taxi Priority έχει σχεδιαστεί για πελάτες που επιθυμούν εξοικονόμηση χρόνου, προσφέροντας ταχύτερους χρόνους παραλαβής και μειωμένες περιόδους αναμονής, εξασφαλίζοντας μια γρήγορη και αξιόπιστη διαδρομή.

Για τους επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν πιο άνετα, το Taxi Comfort παρέχει σύγχρονα οχήματα με περισσότερο χώρο, προσφέροντας μια premium εμπειρία μετακίνησης.

Uber: Μετακινήσεις φιλικές προς το περιβάλλον

Σε απάντηση της αυξανόμενης ζήτησης για φιλικές προς το περιβάλλον μετακινήσεις και σε ευθυγράμμιση με τις συνεχείς προσπάθειές της εταιρείας να μετατρέψει την Uber σε μια πλατφόρμα μηδενικών εκπομπών μέχρι το 2040, το Taxi Green προσφέρει στους πελάτες μας, τη δυνατότητα επιλογής ηλεκτρικών ή υβριδικών ταξί, προωθώντας βιώσιμες και οικολογικές μετακινήσεις.

Όπως αναφέρει σχετικά σε ανακοίνωσή της η Uber,  «τηρεί τη δέσμευσή της για συνεργασία με τον κλάδο των ταξί στη χώρα και επιτρέπει στους οδηγούς να επωφεληθούν από την τεχνολογία της».

Ο αριθμός των οδηγών ταξί που χρησιμοποιούν την εφαρμογή της Uber έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια με περίπου το 40% των ταξί στην Αθήνα να είναι χρήστες της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις