Καλεσμένος στο νέο επεισόδιο του podcast «Βαβέλ», είναι ο Φώτης Τέκος, βιοχημικός – βιοτεχνολόγος και επιχειρηματίας, διευθύνων σύμβουλος των εταιρειών FoodOxys και OleaFortius ο οποίος περιγράφει πώς από το στήσιμο μίας startup επιχείρησης, έναν τεχνοβλαστό μέσα από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας γύρω από το κομμάτι της υγείας και της υγιεινής διατροφής, βρέθηκε στη λίστα του Forbes με τους 30 πιο επιδραστικούς νέους στην Ελλάδα.

Τι είναι η μεταβολική υγεία και πώς η διαλειμματική δίαιτα συμβάλλει στην αντιγήρανση και την ευζωία;

Πώς δημιουργήθηκε το σήμα πιστοποίησης που μας βοηθάει να επιλέξουμε ποιοτικότερα προϊόντα και ποια είναι τα ελληνικά τρόφιμα που συμβάλλουν στην υγεία του οργανισμού;

Πώς τα funds ενισχύουν τις startup εταιρείες και γιατί οι ξένοι επενδυτές προτιμούν μια ελληνική επιχείρηση;

Στείλτε μας τις δικές σας ερωτήσεις στο vavelpodcast@ot.gr.

Κάνε εγγραφή στο Podcast ΒΑΒΕΛ στο Spotify , Apple Podcasts και Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Podcasts
PODCAST ΒΑΒΕΛ – Γ. Τσουκαλάς (Γρ. Προϋπολ. Της Βουλής): Έχουμε από τα υψηλότερα μη μισθολογικά κόστη στην Ευρώπη
Podcasts |

Γ. Τσουκαλάς στη ΒΑΒΕΛ: Έχουμε από τα υψηλότερα μη μισθολογικά κόστη στην Ευρώπη

Ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού στέκεται στο 2025 και λέει μπορεί να αποδειχθεί χειρότερο από την κρίση του 2008-2009 – Ποιες μεταρρυθμίσεις έχουν μείνει πίσω – Τι σημαίνει η πολιτική Τραμπ και γιατί πρέπει να προετοιμαζόμαστε για το χειρότερο

PODCAST Economics & Business TALKS – Αθανάσιος Ανδρούτσος: Η μετεκπαίδευση στην Πληροφορική και η αγορά εργασίας
Economics & Business Talks |

Economics & Business TALKS | Η μετεκπαίδευση στην Πληροφορική και η αγορά εργασίας

Σε αυτό το επεισόδιο υποδεχόμαστε το Μέλος Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού της Σχολής Επιστημών και Τεχνολογίας της Πληροφορίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Αθανάσιο Ανδρούτσο