Mε ανακοίνωσή της η Cenergy Holdings τόνισε πως η Τιμή Διάθεσης καθορίστηκε στο ποσό των 9 ευρώ ανά Νέα Μετοχή. Σύμφωνα με την προσφορά θα εκδοθούν 22.222.222 νέες μετοχές.

Υπενθυμίζεται πως μία μέρα η εισηγμένη εξέδωσε καθοδήγηση για πάνω από τα 9 ευρώ για τη διάθεση μετόχων στην ΑΜΚ.

Αλέξης Αλεξίου (Cenergy): «Η επένδυση μας στο Μεριλαντ αγκαλιάστηκε από τις ΗΠΑ» [γράφημα]

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε το πρωί:

Η επένδυση στις Νέες Μετοχές συνεπάγεται σημαντικούς οικονομικούς και χρηματοοικονομικούς κινδύνους, όπως συμβαίνει και με κάθε επένδυση σε μετοχές. Οι δυνητικοί επενδυτές θα πρέπει να διαβάσουν το Ενημερωτικό Δελτίο στο σύνολό του, μόλις εγκριθεί και δημοσιευθεί, και συγκεκριμένα, το Μέρος 1 (Παράγοντες Κινδύνου) για την περιγραφή των παραγόντων οι οποίοι θα πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν πριν την εγγραφή για Νέες Μετοχές. Οι εν λόγω παράγοντες θα πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν στο σύνολό τους πριν από την επένδυση στις Νέες Μετοχές. Συγκεκριμένα, οι δυνητικοί επενδυτές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι πωλήσεις και η κερδοφορία από ορισμένα προϊόντα και έργα των θυγατρικών της Εταιρείας είναι ευμετάβλητες και εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα σημαντικών έργων στον τομέα της ενέργειας και των υποδομών ηλεκτρικής ενέργειας, την ικανότητα εξασφάλισης συμβάσεων προμήθειας για τα έργα αυτά και την έγκαιρη ολοκλήρωσή τους.

Με βάση τα αποτελέσματα της διαδικασίας βιβλίου προσφορών (book-building) που διεξήχθη από τις 8 Οκτωβρίου 2024 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2024 (η «Περίοδος Προσφοράς») στο πλαίσιο της Θεσμικής Προσφοράς, η Τιμή Διάθεσης καθορίστηκε στο ποσό των €9,00 ανά Νέα Μετοχή.

• Η Τιμή Διάθεσης για τη Βέλγικη Δημόσια Προσφορά, την Ελληνική Δημόσια Προσφορά και την Θεσμική Προσφορά είναι ίδια.

• 22.222.222 Νέες Μετοχές θα εκδοθούν σύμφωνα με την Προσφορά.

• Η κατανομή μεταξύ των διάφορων κατηγοριών επενδυτών θα ανακοινωθεί στις 15 Οκτωβρίου 2024.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Λιανεμπόριο: Οι αβεβαιότητες, η νέα πραγματικότητα και οι ψηφιακές προκλήσεις
Επιχειρήσεις |

Νέα πραγματικότητα για το λιανεμπόριο - Πόλεμοι και πληθωρισμός κρατούν κλειστές τις τσέπες

Τι δείχνει το Retail Innovation Report 2024 ότι αλλάζει στο λιανεμπόριο στις Ελλάδα - Ποιες είναι οι αβεβαιότητες, πόσο άλλαξαν οι καταναλωτικές συνήθειες, πόσο θα βοηθήσει η καινοτομία

Ευρώπη Ασφαλιστική: Στην τελική ευθεία η εξαγορά από την Intracom μέσω της Κλουκίνας-Λάππας
Επιχειρήσεις |

Στην τελική ευθεία η εξαγορά της Ευρώπη Ασφαλιστική από την Intracom - Μέσω της Κλουκίνας-Λάππας

H Κλουκίνας-Λάππας εκτιμά ότι η ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών της Ευρώπη Ασφαλιστική θα συντελεστεί μέχρι την 31.12.2024 για το 65% αυτών και μέχρι την 31.03.2025 για το υπόλοιπο 35%