Η AVIN ξεκινά τη διάθεση πετρελαίου θέρμανσης προσφέροντας πολλαπλά οφέλη για τους καταναλωτές, εγγυημένη ποιότητα και άμεση παράδοση με δυνατότητα πληρωμής σε έως και 12 δόσεις.

Ειδικότερα, η εταιρεία σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More προσφέρουν κέρδος 6% σε Go For More πόντους για αγορές με τις πιστωτικές κάρτες και 3% για αγορές με χρεωστικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

Παράλληλα, τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης AVIN Κερδίζω έχουν 0,5 πόντους ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης, κερδίζοντας πολλαπλές δωροεπιταγές αξίας 3 ευρώ για εξαργύρωση στα πρατήρια της AVIN.

Επιπλέον, με στόχο την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση όλων των καταναλωτών που θα προμηθευτούν πετρέλαιο τη φετινή χειμερινή περίοδο, η AVIN δίνει τη δυνατότητα παραγγελίας μέσα από πολλαπλά κανάλια, όπως το τηλεφωνικό κέντρο 18108 και το 210-2827940 με αστική χρέωση, την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας στην ιστοσελίδα της εταιρείας (https://www.avinoil.gr/), το ειδικά διαμορφωμένο tab στο AVIN ΚΕΡΔΙΖΩ app και τη νέα απλοποιημένη φόρμα ενδιαφέροντος μέσω social media.

Πετρέλαιο θέρμανσης: Η πρόταση για επιδότηση στην αντλία – Πού θα κλειδώσουν οι τιμές

Η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης

Χαμηλότερα από πέρσι θα ξεκινήσει φέτος το πετρέλαιο θέρμασης που κάνει πρεμιέρα από αύριο 15 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις εταιρείες εμπορίας, η τιμή έναρξης φέτος διαμορφώνεται γύρω στο 1,11 με 1,12 ευρώ το λίτρο, έναντι 1,35 ευρώ πέρσι.

Τα μηνύματα από την αγορά αποτυπώνουν αμελητέα ζήτηση, λόγω λόγω των ήπιων καιρικών συνθηκών, ενώ αβέβαιη είναι η εξέλιξη της τιμής λόγω των γεγονότων στη Μ. Ανατολή.

Το τελευταίο διάστημα οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου έχουν πάρει την ανιούσα, επηρεάζοντας και την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τα 71 δολάρια το βαρέλι που ήταν στις 30 Σεπτεμβρίου εκτοξεύτηκε την Παρασκευή κοντά στα 80 δολάρια στη σκιά της κλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η έκδοση της ΚΥΑ για τις λεπτομέρειες καταβολής του επιδόματος θέρμανσης και την έναρξη των αιτήσεων.

Το επίδομα θα κυμανθεί μεταξύ 100 και 800 ευρώ -έως και 1.000 στις παραδοσιακά πολύ πιο κρύες περιοχές της χώρας, όπου που οι ανάγκες για θέρμανση είναι μεγαλύτερες και άρα και η κατανάλωση πετρελαίου ή άλλων πηγώς θέρμανσης είναι μεγαλύτερες.

Το τελικό ποσό του επιδόματος προκύπτει από τον πολλαπλασιασμό της βάσης του 350 με τον λεγόμενο συντελεστή βαθμοημέρας ο οποίος είναι διαφορετικός για κάθε περιοχή της επικράτειας. Το επίδομα προσαυξάνεται κατά 20% για κάθε παιδί.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις