«Σε έναν άνετο, άρτια εξοπλισμένο και επαρκώς δικτυωμένο, ασφαλή και προστατευμένο χώρο, μεταφέρει τις νέες παραγωγικές της δραστηριότητες, η HED Engineering, η 100% Ελληνική, πρωτοποριακή, τεχνολογικά προηγμένη, διεθνώς ανταγωνιστική, εταιρεία μηχανολογίας», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Ειδικότερα, στον Ασπρόπυργο Αττικής, σε 1.000 τετραγωνικά μέτρα στεγασμένων χώρων και 3.500 τμ διαθέσιμου χώρου για εργασίες κατασκευών, δοκιμών και συντηρήσεων, η HED Engineering «θα εγκαινιάσει μια σειρά από νέες δραστηριότητες, ανταποκρινόμενη άμεσα στις απαιτήσεις του διαρκώς διευρυνόμενου πελατολογίου της». HED Engineering

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η HED Engineering είναι μια εταιρεία που έχει ολοκληρώσει πολλά έργα υψηλών προδιαγραφών, για βιομηχανίες χάλυβα, εξόρυξης, καθώς και βιομηχανίες τροφίμων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από το 2015, η HED έχει εγκατασταθεί στους χώρους του Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας «Ελ. Βενιζέλος», για να υποστηρίξει την επίγεια εξυπηρέτηση αεροσκαφών.

Πού επενδύσει η HED Engineering

Αξιοποιώντας την μοναδική τεχνογνωσία της σε υλικά όπως ο χάλυβας, το αλουμίνιο ή το ανθρακόνημα, η HED Engineering επενδύει στην νέα παραγωγική της μονάδα, με σκοπό να επεκταθεί όχι μόνον στον αεροπορικό τομέα στον οποίο έχει ήδη καθιερωθεί ως αξιόπιστος συνεργάτης και προμηθευτής τόσο σε αεροσκάφη όσο και σε ελικόπτερα, αλλά και σε νέες προκλήσεις όπως είναι ο σχεδιασμός και η μελέτη προϊόντων που αφορούν το διάστημα.

«Ο Πύργος MRO της HED Engineering είναι -ένα μόνο- συγκεκριμένο παράδειγμα της ποιότητας, της αντοχής και της αποτελεσματικότητας των προϊόντων της εταιρείας», σημειώνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Ακόμη προστίθεται ότι «Κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, η σχεδίαση του πύργου MRO δίνει προτεραιότητα στον εργονομικό χειρισμό και την ελαφριά κινητικότητα, μειώνοντας δραματικά τη φυσική καταπόνηση του προσωπικού και ενισχύοντας την υλικοτεχνική ροή στα υπόστεγα αεροσκαφών».

Τέλος, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, η HED Engineering θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφωνιών που θα αναδείξουν τη χρησιμότητα και την αναγκαιότητα των νέων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων παραγωγής του Ασπρόπυργου Αττικής.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις