Η περίοδος διάθεσης πετρελαίου θέρμανσης ξεκινά επίσημα από αύριο, 15 Οκτωβρίου, και η Coral Α.Ε. – Shell Licensee ξεκινά τη διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια Shell με μια σειρά από προσφορές για όλους τους καταναλωτές.

Ειδικά για αγορές με κάρτα της τράπεζας Πειραιώς, η Shell εξασφάλισε μία πρόσθετη επιβράβευση από 15/10 εως 31/11.

Επιτέλους, τελείωσε η ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη! Τι λέει ο CEΟ της Shell

Οι επιβραβεύσεις της Shell

Όσοι καταναλωτές αγοράσουν πετρέλαιο θέρμανσης αξίας πάνω από 500€ με κάρτες yellow, έχουν κέρδος 6% με πιστωτική κάρτα ή προπληρωμένη και 3% με χρεωστική και επιπλέον bonus με δωροεπιταγές yellow για αγορές καυσίμων κίνησης της εταιρείας.

Για το διάστημα αυτό, κάθε μέρα 10 τυχεροί θα κερδίζουν από μία Δωροεπιταγή αξίας 50€, για αγορά καυσίμων κίνησης από τα συνεργαζόμενα με το Πρόγραμμα πρατήρια της εταιρείας.

Στο βασικό πρόγραμμα όσοι καταναλωτές επιλέξουν την Τράπεζα Πειραιώς ή κάνουν συναλλαγές με το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας, έχουν όφελος 2% με πιστωτική κάρτα και 1% με χρεωστική. Ενώ όσοι επιλέξουν συναλλαγές με κάρτες Energy Mastercard της Alpha Bank, θα δουν κέρδος 3%.

Tα πρατήρια Shell διαθέτουν ένα δίκτυο παράδοσης 98 ιδιόκτητων βυτίων σε όλη την Ελλάδα, με συνεχή ποιοτικό έλεγχο πιστοποιημένο με ISO 9001:2008 σύστημα διασφάλισης ποιότητας καυσίμων Shell, με ανταμοιβή διπλών πόντων κάνοντας χρήση του προγράμματος πιστότητας και δυνατότητα online παραγγελίας για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στο πλησιέστερο πρατήριο Shell ή με ένα τηλεφώνημα στο 18330 ή στο 2102852071 (με αστική χρέωση).

Πότε ανοίγουν οι επιδοτήσεις για το πετρέλαιο θέρμανσης

Σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται η έκδοση της ΚΥΑ για τις λεπτομέρειες καταβολής του επιδόματος θέρμανσης και την έναρξη των αιτήσεων.

Το επίδομα θα κυμανθεί μεταξύ 100 και 800 ευρώ -έως και 1.000 στις παραδοσιακά πολύ πιο κρύες περιοχές της χώρας, όπου που οι ανάγκες για θέρμανση είναι μεγαλύτερες και άρα και η κατανάλωση πετρελαίου ή άλλων πηγώς θέρμανσης είναι μεγαλύτερες.

Το τελικό ποσό του επιδόματος προκύπτει από τον πολλαπλασιασμό της βάσης του 350 με τον λεγόμενο συντελεστή βαθμοημέρας ο οποίος είναι διαφορετικός για κάθε περιοχή της επικράτειας. Το επίδομα προσαυξάνεται κατά 20% για κάθε παιδί.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ενέργεια
Γεραπετρίτης: Επενδύσεις για ενιαία περιφερειακή αγορά ενέργειας – Στη σύνοδο για τα Δυτικά Βαλκάνια
Ενέργεια |

Γεραπετρίτης: Επενδύσεις για ενιαία περιφερειακή αγορά ενέργειας – Στη σύνοδο για τα Δυτικά Βαλκάνια

«Αυτό θα πρέπει να γίνει με πλήρη σεβασμό στο ευρωπαϊκό κεκτημένο, με πλήρη σεβασμό στο διεθνές δίκαιο, με πλήρη σεβασμό στις αρχές της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου» σημείωσε ο Γεραπετρίτης