Στο πλαίσιο της επέκτασης στο χώρο της φιλοξενίας, ο Όμιλος Attica ανακοινώνει την ανάληψη της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου της Attica Blue Hospitality από τον κ. Γεώργιο Παπάζογλου.

Attica Bank: «Πράσινο φως» για την αύξηση κεφαλαίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Τα τελευταία χρόνια η Attica Group τοποθετείται στρατηγικά στον ξενοδοχειακό κλάδο μέσω της θυγατρικής της εταιρείας Attica Blue Hospitality. Μέσα από μια σειρά επενδύσεων για την απόκτηση και ανακαίνιση δύο ξενοδοχείων στη Νάξο και ενός στην Τήνο, η συνολική δυναμική του Ομίλου ανέρχεται σε περίπου 300 δωμάτια.

Στόχος του Ομίλου, είναι η δημιουργία σημαντικού αριθμού δωματίων σε προορισμούς όπου δραστηριοποιείται, ώστε μέσα από την ανάπτυξη συνεργειών να προσφέρονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τους επιβάτες, συμβάλλοντας παράλληλα με ουσιαστικό τρόπο στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Στόχος του Ομίλου, είναι η δημιουργία σημαντικού αριθμού δωματίων σε προορισμούς όπου δραστηριοποιείται

O κ. Παπάζογλου αποτελεί μέλος του European Hotel Managers Association EHMA, με σημαντική εμπειρία στη Διαχείριση και Ανάπτυξη πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων και θέρετρων. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Ξενοδοχείων, από το Les Roches Global Hospitality Education, στην Ελβετία.

Ποια είναι η Attica Blue Hospitality

H Attica Blue Hospitality είναι 100% θυγατρική της Attica Group η οποία εξαγόρασε την ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου Naxos Resort Beach Hotel, του Galaxy Hotel και το Tinos Beach Hotel.

Η στοχευμένη δραστηριοποίηση στον ξενοδοχειακό κλάδο που ξεκίνησε με την αγορά του Naxos Resort Beach Hotel στόχο έχει να διαφοροποιήσει την Attica Group από τον ανταγωνισμό. Ο όμιλος διευρύνει τις δραστηριότητές του στον τουριστικό κλάδο επιτρέποντας να καλύψει μεγαλύτερο εύρος αναγκών των πελατών, ενώ ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα να ισχυροποιηθεί η χρηματοοικονομική θέση επενδύοντας σε συγγενικούς τομείς που προσφέρουν άμεσες συνέργειες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις