
Η Alter Ego Media, ο μεγαλύτερος ελληνικός όμιλος μέσων μαζικής ενημέρωσης, ανακοινώνει με χαρά την ανάληψη καθηκόντων από τον Κωνσταντίνο Μόκκα στη νέα θέση Head of Data στο πλαίσιο της συνεχούς δέσμευσής του για ενίσχυση των δυνατοτήτων διαχείρισης δεδομένων και την παροχή στοχευμένης διαφήμισης στα μέσα του ομίλου.
Στο πλαίσιο των καθηκόντων του, ο Κωνσταντίνος θα ηγηθεί της οργάνωσης και διαχείρισης των datasets του ομίλου, με σκοπό τη βελτιστοποίηση των διαφημιστικών αποτελεσμάτων και της καλύτερης στόχευσης περιεχομένου σε όλες τις πλατφόρμες του Ομίλου.
Alter Ego Media: Εντυπωσιακές επιδόσεις για τον Όμιλο το 2023
Οι κύριες αρμοδιότητές του περιλαμβάνουν την αξιοποίηση και καθαρισμό των βάσεων δεδομένων, την ενσωμάτωση τεχνολογιών AI και την ανάπτυξη στρατηγικής βασισμένης σε δεδομένα, ώστε να προσφέρονται πιο στοχευμένες και αποδοτικές διαφημιστικές λύσεις και αναλύσεις στους πελάτες και στους επισκέπτες των μέσων του ομίλου.
Ο Κωνσταντίνος διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα της επιστήμης δεδομένων και της ανάλυσης, έχοντας εργαστεί στην οργάνωση, ανάλυση και επεξεργασία δεδομένων σε κορυφαίους οργανισμούς όπως η Google, η BlackRock και η Schroders. Είναι επίσης κάτοχος MSc στον τομέα του Operational Research and Management Science (Lancaster University) και κατέχει BSc στις Επιχειρησιακές Σπουδές και Χρηματοοικονομικά (Northeastern University).
Οι δεξιότητές του στην ανάπτυξη υψηλών επιδόσεων datasets και η εξειδίκευσή του στην ερμηνεία και αξιοποίηση δεδομένων θα είναι κρίσιμης σημασίας για την επιτυχία αυτής της νέας στρατηγικής δεδομένων της Alter Ego Media.
“Η ένταξη του Κωνσταντίνου στην ομάδα μας σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στη επίτευξη της στρατηγική μας για την αποτελεσματική διαχείριση δεδομένων. Η τεχνογνωσία του Κωνσταντίνου θα μας επιτρέψει να ενισχύσουμε τις διαφημιστικές μας λύσεις, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη αξία στους πελάτες μας και πιο στοχευμένο περιεχόμενο στους επισκέπτες των ιστοσελίδων μας και μελλοντικών πλατφορμών περιεχομένου που θα αναπτύξουμε” δήλωσε ο Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας, Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής, Τεχνολογίας και Ανάπτυξης.
Σχετικά με την Alter Ego Media
Η Alter Ego Media είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός Όμιλος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Με περισσότερους από 1.100 εργαζομένους, αποτελεί ταυτόχρονα τον μεγαλύτερο παραγωγό περιεχομένου στην Ελλάδα.
Στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου περιλαμβάνονται ο πρώτος σε τηλεθέαση τηλεοπτικός σταθμός MEGA, τα εμβληματικά και ιστορικά ειδησεογραφικά μέσα ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ και OΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ. Σημείο αναφοράς για την Αlter Ego Media αποτελεί η μεγαλύτερη ελληνική διαδικτυακή πύλη ΙΝ.GR. Ο Όμιλος κατέχει επίσης τον ραδιοφωνικό σταθμό MY RADIO, την εταιρεία παραγωγής ALTER EGO STUDIOS και την εταιρεία περιεχομένου MORE MEDIA.
Με όχημα το πάθος για υπεύθυνη ενημέρωση, πολυφωνία αλλά και ποιοτική ψυχαγωγία, η Alter Ego Media επενδύει διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και μετασχηματίζεται σε ένα διεθνώς ανταγωνιστικό Media Tech Group.


Latest News

Poste: Γίνεται ο μεγαλύτερος επενδυτής παρόχου τηλεφωνίας
H Poste Italiane παίρνει τα ηνία της Telecom Italia, μέσω της εξαγοράς του 15% της Vivendi

Στην παραγωγή ρίχνουν μισό δισ. 15 βιομηχανίες τροφίμων και ποτών
Game changer για την ελληνική οικονομία η βιομηχανία τροφίμων και ποτών – Οι νέες επενδύσεις ξεπερνούν το μισό δισ.

H AI στην «πράσινη» ενεργειακή μετάβαση των επιχειρήσεων| H ιστορία της Avokado
Σε αυτό το επεισόδιο του BizSound φιλοξενούμε τον Βασίλη Νικολόπουλο, ιδρυτή και CTO της Avokado. Η εταιρεία παρέχει λύσεις στο κομμάτι της ενέργειας, με εργαλείο την τεχνητή νοημοσύνη.

Σε έξι μήνες αλλάζουν χέρια ΜΙΝΙΟΝ και Πύργος του Πειραιά – Οι διεκδικητές
Σε νέους ιδιοκτήτες ΜΙΝΙΟΝ και Πύργος του Πειραιά – Με ποιους μιλάει η Dimand και πώς έχει αλλάξει η «δεξαμενή» των επενδυτών - Ποια είναι η πολυεθνική που «μπήκε» στο εμβληματικό κτίριο του Πειραιά

Σε αναζήτηση ισορροπίας τα σούπερ μάρκετ - Από την πανδημία στο σοκ των ανατιμήσεων
Πώς εξελίσσεται η κατανάλωση στα ράφια των σούπερ μάρκετ - Ο ρόλος των αυξήσεων και η αντίδραση των νοικοκυριών

«Αυτονομείται» το παγωτό της Unilever στην Ελλάδα – Η νέα εταιρεία
Το σχέδιο της Unilever για το παγωτό – Η «προίκα» της Algida ICC και οι επιδόσεις του 2024 - Σε εξέλιξη η εθελουσία

Ο Τρύφων Νάτσης απέκτησε τις μετοχές Κάτσου και Γερμανού στη Lamda
Το ποσοστό της BHCML σε δικαιώματα ψήφου επί μετοχών στη Lamda ανήλθε σε ποσοστό 5,092% - Στο 8,624% η συμμετοχή του Τρύφωνα Νάτση

Coca Cola HBC: Ακυρώνει το event στο Καλλιμάρμαρο μετά το «μπλόκο» Μενδώνη
Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας

Lamda Development: Στο 5,092% η συμμετοχή της Breva Howard Capital του Νάτση
Προηγουμένως η Breva Howard Capital κατείχε ποσοστό 2,8291% στη Lamda Development - Τι αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας

Διανομή μερίσματος 0,03 ευρώ ανά μετοχή ανακοίνωσε η Trastor
Από τις 2 Απριλίου 2025, οι μετοχές της Trastor θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα μερίσματος