Την πρώτη της νέα συλλογή μετά από 25 χρόνια ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα η διάσημη ελβετική εταιρεία ρολογιών Patek Philippe.

Η νέα σειρά, που ονομάστηκε Cubitus έρχεται σε μια εποχή που οι τιμές των πολυτελών ρολογιών έχουν σταθεροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, τροφοδοτούμενες από την έντονη ζήτηση. Οι νεότεροι επενδυτές και συλλέκτες άρχισαν να αγοράζουν κομμάτια πολυτελείας κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, αλλά τελευταία οι τιμές των μεταχειρισμένων έχουν αρχίσει να υποχωρούν.

Η νέα σειρά από την Patek Philippe περιλαμβάνει τρία διαφορετικά μοντέλα — δύο ατσάλινα και ένα πλατινένιο— και έχει σκοπό να «προσφέρει μια νέα ερμηνεία του «κομψού σπορ στυλ».

Οι δύο ατσάλινες εκδόσεις, η μία δίχρωμη με ροζ χρυσό για να δημιουργεί μια πιο vintage αίσθηση και η άλλη αμιγώς ατσάλινη, παίζουν με τη σπορ έμπνευση της σειράς και διαθέτουν πολύχρωμα design.

Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας  για την Patek Philippe

Το τρίτο μοντέλο διαχωρίζεται με ένα περίβλημα από πλατίνα και διαφορετικό design, συμπεριλαμβανομένης μιας ημερομηνίας μεγάλου σχήματος και ενός καντράν που παρακολουθεί τη φάση της σελήνης και την ημέρα της εβδομάδας.

Η Patek Philippe είπε ότι ενσωμάτωσε νέες τεχνολογίες στα ρολόγια και πρόσθεσε ότι έχει καταθέσει έξι αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τη νέα τεχνολογία.

Η νέα συλλογή της Patek Philippe περιλαμβάνει επίσης νέα μανικετόκουμπα, σχεδιασμένα να ταιριάζουν με τα ρολόγια.

Η Patek Philippe, που ιδρύθηκε το 1839, αναφέρεται συχνά ως μια από τις «Αγία Τριάδα» στην κατασκευή ρολογιών, μαζί με τους Audemars Piguet και την Vacheron Constantin.

Η τελευταία νέα συλλογή της μάρκας πριν από τη σειρά Cubitus ήταν το 1999 όταν κυκλοφόρησε το σχέδιο Twenty~4. Αυτή η σύνθεση ήταν «αφιερωμένη στη νέα, δραστήρια και σύγχρονη γυναίκα», σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Patek Philippe.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή