Το ολοκαίνουργιο κλιματιστικό Fujitsu General σειράς Designer, με σχεδίαση Cool Beauty, με 12.000 BTU/h ονομαστική απόδοση και ενεργειακή κλάση ψύξης A++ και θέρμανσης Α+++, εξαιρετικές επιδόσεις με εξοικονόμηση ενέργειας, άνετη παροχή αέρα και αθόρυβη λειτουργία, έλεγχο μέσω smartphone, μπορεί να γίνει δικό σας δωρεάν με τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό του ot.gr μέσα από τη σελίδα του στο Facebook.

Πως διεξάγεται ο διαγωνισμός

Δείτε στη σελίδα του Instagram τις πληροφορίες για τον διαγωνισμό.

Οι όροι του διαγωνισμού

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού

Το κλιματιστικό που κληρώνεται

Το Fujitsu General σειράς Designer ενσωματώνει τη σχεδίαση Cool Beauty που μεταφράζεται σε εξωτερική σχεδίαση που εναρμονίζεται όμορφα με κάθε διακόσμηση και προσθέτει κομψότητα στο δωμάτιο. Η κομψή επιφάνεια με τις ομαλές καμπύλες δίνει μια αίσθηση άνεσης και καλοπέρασης.

Η υφή της πρόσοψης είναι αντιπροσωπευτική της ευρωπαϊκής δεξιοτεχνίας. Ο τόνος και η απόχρωση αλλάζουν ανάλογα με το φως σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.

Το κλιματιστικό σειράς Designer χάρη στη χρήση του εναλλάκτη θερμότητας Lambda υψηλής απόδοσης, του μεγάλου ανεμιστήρα εγκάρσιας ροής και του ψυκτικού μέσου R32 επιτυγχάνεται εξαιρετική ενεργειακή απόδοση. Ο συνδυασμός της μεγάλης θυρίδας εξαερισμού και της κατασκευής του συστήματος παροχής αέρα εξασφαλίζει άνετη και αθόρυβη παροχή αέρα που απλώνεται σε όλο το δάπεδο.

Το κλιματιστικό μπορεί να ελεγχθεί από οπουδήποτε μέσω της έξυπνης συσκευής του χρήστη χάρη στον εγκατεστημένο προσαρμογέα WLAN. Για τον έλεγχο του κλιματιστικού, πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή AIRSTAGE Mobile στην έξυπνη συσκευή σας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα